Open space u tri varijante

Tri kreativno uređena interijera

Predstavljamo vam tri interijera vrlo maštovito uređena. Prvi interijer velik je 66 četvornih metara i uređen je vrlo mladenački i urbano. Tamne boje savršeno su uklopljene s drvom, a grafički uzorci na ukrasnim jastucima vrlo lijepo su se uklopili s ostatkom dekora. Ogledala postavljena u blagovaonici iznad kuhinjskog stola osim kao ukras služe i za vizualno povećanje interijera. Drveni strop u dnevnoj sobi osim dekorativnog elementa u ovaj moderan interijer unosi toplinu. Spavaće sobe jednako su maštovito uređene, a zanimljiv detalj svakako je i tamni zid koji s lijepim dekorom čini vrlo zanimljivu kombinaciju.

U drugom interijeru koji je uređen minimalistički prevladavaju crna, bijela i siva boja. Iako malen, ovaj interijer vrlo je funkcionalno uređen, a detalj koji se ističe svakako je kada koja je smještena u jako maloj kupaonici.

Treći primjer je također malog i vrlo funkcionalnog doma. Iako se sastoji od samo jedne prostorije i kupaonice sve potrebno nalazi se na dohvat ruke. Na drvenu kuhinju nastavlja se radni dio koji je rađen od istog materijala pa je tako stvorena cjelina koja savršeno funkcionira i ispunjava potrebe modernog života. Uživajte u razgledavanju i inspirirajte se rješenjima ovih interijera.

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:28