NOVO MJESTO

Originalni bar Come to Mama: Upoznajte novo zagrebačko mjesto kao stvoreno za ugodna druženja

Filipa Popović
Ovaj originalni bar kao stvoren je za jesenska druženja s obitelji i prijateljima

Jedinstvenost, kreativnost, znanje i stil koji spaja nespojivo savršeni su opis novog čarobnog zagrebačkog bara koji ćemo obožavati ove jeseni. Smješten u modernom okruženju tik do Jarunskog jezera ovaj nesvakidašnji bar pravo je putovanje od nekih prijašnjih pa sve do današnjih modernih stilski uređenih detalja koji osvajaju već na prvi pogled.

image
Filipa Popović
image
Filipa Popović
image
Filipa Popović
image
Filipa Popović


Prilikom samog ulaska u 100 m2 veliki prostor pažnju privlače pet metara visoki stropovi koji nas kredom ispisanim detaljima uvode u maštovitu priču originalnog mjesta na koje smo stigli. Prostranim barom, čija kvadratura i visina samih stropova daju jednu dodatnu sigurnost u ovoj epidemiološkoj situaciji, dominira masivni šank. Njegov spoj funkcionalnosti i stila naprosto oduzima dah i savršeno se uklapa u eklektično uređenje koje karakteriziraju nepovezani detalji zajedno tvoreći čarobnu cjelinu. Kombinacija drva, stakla, toplih tkanina, boja u duhu doma i perfekcionističkog ugostiteljstva simboliziraju putovanje kroz vrijeme i vraćaju emocije koje nas godinama vežu za naše najmilije.

image
Filipa Popović
image
Filipa Popović
image
Filipa Popović

Tako nas upravo baršunaste stolice podsjećaju na fotelje u kojima su nekada sjedili naši bake i djedovi, no ipak s dozom modernog dodira i popularnosti koju baršun danas ponovo uživa. Bočni zidovi od brodskog poda ili pak drveni detalji pravi su vremeplov kakav još nismo doživjeli. Svaki kutak ima svoju jedinstvenu i drugačiju priču pa tako sami možete odabrati omiljeno mjesto u baru gdje ćete uživati s obitelji i prijateljima.

image
Filipa Popović

Posebnu emociju ovom nesvakidašnjem mjestu daje osvjetljenje. Bambusove svjetiljke ručni su rad mladih afričkih umjetnika.

image
Filipa Popović


Ovaj originalni bar kao stvoren je za jesenska druženja s obitelji i prijateljima, a svakog petka razveselit će vas glazbena večer uz live svirku na gitari. Prostor u modernom kvartu Vrbani dijeli s popularnom pizzerijom Come to Mama na adresi Kuzminečka ulica 10. Ne predstavlja samo još jedno zagrebačko in mjesto, već unikatno mjesto koje pojam barske ponude podiže na potpuno novu dimenziju, a Zagreb čini bogatijim za jedinstvenu ponudu idealnu za obiteljska i prijateljska druženja svakog jutra, dana ili večeri.

Više na: Facebook stranici @cometomamacroatia, Instagram @come.to.mama_ i webu - www.cometomama.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 03:39