Cinestar

Otvoren 25. multipleks u regiji: Sarajevo dobilo kino s pomičnim sjedalima u kojem "pada snijeg"

Ivan Ivanišević
Interijer potpisuju dizajneri Franić i Šekoranja, a posebna ponuda je gledanje filma u Premium loži koja nudi luksuzniji boravak

Sarajevo je dobilo multipleks po mjeri grada, komentar je svih koji su bili na otvorenju u CineStaru Sarajevo u sklopu trgovačkog centra Bingo City Center. S 10 moderno opremljenih kinodvorana i preko 1450 sjedala, CineStar Sarajevo najveće je i najmodernije kino u Bosni i Hercegovini.

image
10 moderno opremljenih kinodvorana
Ivan Ivanišević
image
1450 sjedala u čak pet različitih formata
Ivan Ivanišević

Cinema bar ima pušački dio i terasu. Najmlađi će doći na svoje jer će moći slaviti rođendane u modernim rođendaonicama, dok će odrasli imati i gratis parking

image
Ivan Ivanišević

Interijer sarajevskog CineStara obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga dizajneri Franić i Šekoranja. Sjedala u ovom kinu su raznolika; sva Regular sjedala izrađena su od kože s pomičnim naslonom naprijed i nazad. Tu su Love box sjedala koja nude privatnost za parove, a Vip Relax sjedala osim pomičnog naslona nude i stolić s bežičnim punjačem mobitela. Royal bed ležajevi za dvoje također imaju stoliće za odlaganje hrane te punjače za mobitel.

image
Ivan Ivanišević
image
Ivan Ivanišević
image
Ivan Ivanišević

CineStar u sarajevskom multipleksu prvi put u regiji predstavlja Premium lože, ograđenom i ugodnom dizajnerskom prostoru koji je pozicioniran u najboljem dijelu dvorane te nudi luksuzniji doživljaj filma odvojen staklenom pregradom s vješalicom za garderobu, posebnom rasvjetom i dodatnim zvučnicima.

image
Ivan Ivanišević
image
Ivan Ivanišević
image
Ivan Ivanišević

Kino je dobilo i prvu 4DX dvoranu. 4DX je najmodernija tehnologija koju je razvio CJ 4DPLEX, svjetski brend 4D filmske tehnologije za igrane filmove. 4DX uključuje slike koje su u sinkronizaciji s pokretima sjedala i ostalim efektima poput vjetra, magle, mirisa i snijega kako bi se pojačala akcija na ekranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 15:21