dvorana za kuglanje

Otvoren Bowling Club u centru Zagreba

Zagreb je dobio novu dvoranu za kuglanje. U centru Zagreba, odmah iza Cibonina tornja, u Ulici Florijana Andrašeca, otvoren je Bowling Club koji se proteže na više od 800 četvornih metara, a ima sedam staza za kuglanje koje se u svakom trenutku mogu ograditi i prilagoditi onim najmlađima. Bowling Club ima i mogućnost najma opreme za kuglanje.





- Budući da u bowlingu postoje kugle različitih težina ovisno o spolu i starosti osobe, svi posjetitelji mogu sami izabrati kugle koje im najviše odgovaraju i to besplatno. Sve kugle jednake su veličine, ali različite težine, tako da imamo i kugle za djecu. Ako nemate vlastite cipele za bowling, možete ih unajmiti za deset kuna po dolasku. Ono po čemu smo specifični u ovom dijelu Europe je da imamo profesionalnu mašinu za sterilizaciju cipela za bowling, tako da nakon svake uporabe steriliziramo cipele. Bowling cipele ne mogu se obući na bosu nogu, pa ako dolazite bez čarapa, možete ponijeti vlastite ili kod nas uzeti čarape za jednokratnu upotrebu - napominju iz Bowling Cluba koji je otvoren cijeli dan, a posebnu pozornost posvećuju proslavi dječjih rođendana.





- Za njih smo pripremili posebne rođendanske pakete koji uključuju bowling, sokove, grickalice, pizzu i natjecanje uz podjelu medalja, a sve pod budnim okom animatora. Na kraju rođendana slijedi podjela medalja i torta. Nedjelju smo koncipirali kao obiteljski dan i tu nudimo posebne obiteljske pakete prihvatljive svakome - kažu iz Bowling Cluba gdje imaju i ponudu hrane i pića te se u sklopu bowlinga nalaze i razne zabavne igre kao što su fliper, stolni nogomet i košarka, a odmah nakon otvorenja postali su i popularno mjesto za organizaciju team buildinga i poslovnih evenata svake vrste.



Bowling Club
F. Andrašeca 14
tel: 01/3096-500
Radno vrijeme: ned-čet: 09:00-24:00; sub,ned: 09:00-02:00
Cijene: 50 kn sat vremena bowlinga za 6 osoba do 16 sati preko tjedna, 160 kn sat vremena za 6 osoba, za vrijeme disco bowlinga subotom

Izvor: Like!
Foto: Bruno Konjević / Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:12