MJESTO S DUŠOM

Otvoren Eventastic Concept Store u Zagrebu!

 

Kada vidite izloge studija Eventastic morat ćete zastati jer vas očekuje prava božićna čarolija, a kreativke i prave umjetnice organiziranja vjenčanja i ostalih evenata u Hrvatska, Iva Duduković i Dražana Paladin Pavelić pripremile su je samo za vas. Nakon dugogodišnjeg iskustva u organizaciji, smišljanju i realizaciji zabava, interijera i evenata, Eventastic otvara Eventastic Concept Store, a smjetili su se u Obrtničkom prolazu 1 u Zagrebu. Kažu kako željno iščekuju sve vas kojima je potrebna ideja za uređenje prostora, neophodni detalji za najluđe zabave i posebni pokloni za najmilije.

Ulaskom u tu trgovinu osjetit ćete da je to jedno od onih mjesta koja imaju dušu. Mjesto na kojem se stvara, od početka do kraja. Mjesto na kojem ćete osjetiti toplinu i dobiti inspiraciju za uređenjem prostora, zabave ili nezaboravne poklone koje će te cijeniti i čuvati.

Party program domaćih i stranih proizvođača, unikatni nakit hrvatskog dizajna, igračke i predmeti od drveta...samo je djelić njihove bogate ponude.

Unikatna kolekcija De Lu lutkica njihov je zaštitni znak. To je ona mala slatka prijateljica koju cijeli život želite imati. Tako mala djevojčica ili dječak koji će vas očarati i na prvu, izmamiti osmijeh na vaše lice i probuditi one neke sretne emocije bezbrižnog djetinjstva. Raznih odjevnih kombinacija i frizura mogu postati savršen personalizirani poklon. U trgovini vas spremno čekaju, potrebno je samo donijeti fotografiju osobe čiji će lik vrijedne ruke preslikati minijaturu De Lu lutke. Uz De Lu čvrsto stoje njene sestrice lutkice raznih veličina i namjena.

U ove blagdanske dane očekuje vas u Eventastic Concept Storeu božićna kolekcija ručno rađenih patuljaka i snješka pjevača, vijenaca, kuglica, ukrasa za bor i dom. Trgovinu možete pronaći na Instagram profilu @eventastic_conceptstore.

Foto: Eventastic /Barbara Tursan Mišić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:18