DEFINICIJA UŽIVANJA

Ova vila ima sve za hedonistički odmor, od wellnessa i saune do prostora za nogomet i električni pikado

 

Vila Barbara, moderna rezidencija u mjestu Juršići kraj Pule, posebna je po svojoj veličini (čak 700 četvornih metara interijera i 25.000 četvornih metara eksterijera) i raznim sadržajima koji pružaju pravu definiciju hedonističkog odmora protiv kojeg ovo ljeto ne bismo imali ništa protiv.

Udaljena je devet kilometra od mora i ima prostran dnevni boravak, tri kuhinje u samoj vili i jednu vanjsku kuhinju, sedam spavaćih soba, osam kupaonica, fitness, saunu, slanu sobu, wellness-talasoterapiju, haloterapiju, kromoterapiju, dva unutrašnja roštilja i jedan vanjski, terene za tenis, golf, nogomet, odbojku, boćanje, badminton, streličarstvo, dječje igralište i kućica na drvetu. Vila sadrži mnogo zabavnih sadržaja kao što su stolni nogomet, električni pikado, play-station 3 i biljarski stol u dnevnoj sobi.


Također, iz agencije Croatia Luxury Rent koja nudi najam ove lijepe vile, kažu kako postoji mogućnost najma buggy vozila registriranih za vožnju cestom.


- Cijela vila ima podno grijanje. Bazen površine 92 m² s masažom te dječjim plićim dijelom s modernim, jedinstvenim dizajnom oduševit će vas i vašu obitelj ili prijatelje. Cijela vila isto tako pokrivena je Wi-Fi internetom. Nadalje, gostima je u vili zajamčena potpuna privatnost. Sve sobe imaju sef. Zajamčen je parking za 20 automobila. Omogućen je najam automobila, raznih izleta, rezerviranje restorana itd. profesionalni masažeri... - nabrajaju iz agencije i dodaju kako se gostima pruža i mogućnost cateringa iz obližnjih restorana za ručak ili večeru. Ponuda vile uključuje 8 bicikla za odrasle i dva bicikla za djecu. Gosti su, ističu iz agencije Croatia Luxury Rent, uglavnom ljudi iz zapadne Europe godina 40 +. A cijena? 1150€ po danu.

FOTO: www.croatialuxuryrent.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 05:51