WOW!

Ova žena živi u šumi u malenoj kući napravljenoj od stare šupe: "Ovo je bio najbolje potrošen novac ikada, jako sam sretna"

 TIKTOK/@BVINTAGESTYLE/

Žena je otkrila da živi u malenoj kući u šumi koju je sagradila od vrtne kućice.

Deborah McDonald iz Kanade, objasnila je da je to bilo mnogo jeftinije od kupnje kuće ili alternativno, prikolice, i mnogo je prostranije nego što mislite.

Objavom na društvenim mrežama Deborah je svojim pratiteljima dala pogled izbliza na svoj prekrasan, ali mali dom u ‘kolibi u šumi‘.

- Ovo je naš maleni dom u šumi. Izgradili smo ga od vrtne kućice 3,5 x 10 m. Koštala je manje od 30.000 kanadskih dolara [20.000 eura] da se završi. Bilo je pristupačnije od kupnje nove prikolice. Sami smo napravili sav posao. Najbolje potrošen novac ikada, stoji u objavi.

- Bili smo jako sretni što smo imali zemlju na kojoj ćemo kuću izgraditi. Tako sam sretan što smo odlučili to učiniti. Željela sam da bude otvoren prostor kako bi maksimalno iskoristili kvadrate koji imamo. Bila je jednostavna za napraviti i divno je u njoj živjeti. Ako ja mogu, možeš i ti, napisala je Deborah.

image
TIKTOK/ @BVINTAGESTYLE/
image
TIKTOK/ @BVINTAGESTYLE/

Štedljiva žena objasnila je da ima kupaonicu, ali nema vodovod. - Imamo struju, ali nemamo vodovod. Imamo kemijski/kompostni WC u pomoćnom objektu.

TikTok snimka, objavljena pod korisničkim imenom @bvintagestyle, mnoge je očito ostavila otvorenih usta jer je vrlo brzo skupila preko 38.000 lajkova.

image
TIKTOK/ @BVINTAGESTYLE/
image
TIKTOK/ @BVINTAGESTYLE/
image
TIKTOK/ @BVINTAGESTYLE/

Korisnici društvenih medija bili su zapanjeni malenim domom i rado su to izrazili u komentarima.

- Tako je lijepo i mirno. Obavili ste nevjerojatan posao, jedna je osoba rekla.

- Baš je lijepo! Ne izgleda baš sićušno, drugi je dodao.

Na to je Deborah odgovorila: - Da, sviđa nam se izgled. Dobili smo više prostora nego što smo očekivali.

- Ovo je apsolutno izvanredno, treći je komentirao.

Pritom je netko drugi pitao: - Je li ovo povoljnije od najma kuće/stana? Volio bih se preseliti k svojoj prijateljici nakon fakulteta, a ovo je tako sanjivo da me jako zanima.

Kao odgovor, Deborah je izjavila: - Da, rekla bih sigurno da jest. Napravili smo cijelu jedinicu za manje od 30 tisuća dolara [17 tisuća funti], ali u njoj nema vodovoda, a već smo imali zemljište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 14:23