Preuređeni salon

Ovdje ćete se osjećati kao da ste u svojoj spavaćoj sobi, a posebno oduševljavaju zidne tapete

 DARKO TOMAS/CROPIX/
Transformirani Perfectadreams salon ima dvije zone, izložbeni dio za odabir kreveta, a u tzv. zelenoj zoni može se isprobati madrac

U shopping centru City Centar One West ponovno je osmišljen prostor Perfectadreams salona. Početak je to transformacije prodajnih mjesta koja će u skoroj budućnosti i u vizualnom aspektu izgleda maloprodajnih salona opravdati mjesto proizvođača visokokvalitetnog namještaja za zdravo spavanje.

image
BORIS KOVACEV/CROPIX/

Perfecta je u transformaciju zakoračila početkom godine, stoga upravo ovu godinu u grupaciji Hilding Anders vole nazivati godinom Perfecte. Novim izgledom salona dodatno će se učvrstiti glavna premisa branda, a to je kvalitetan san kao najvažniji dio fizičke i mentalne dobrobiti čovjeka.

U filozofiji Perfecte krevet zauzima središnju poziciju zdravog življenja i dobro uređenog prostora, stoga ovaj novouređeni prostor u CCO West pruža kupcima mogućnost inspiracije da takvu filozofiju prenesu i u svoj dom.

Kako doznajemo u razgovoru s arhitekticom Martinom Hećej iz studija Mirjana Mikulec Interijeri, iznimno zanimljiva točka u prostoru bio je zatečeni strop. Kako bismo dobili poveznicu s drvenim elementom na stropu odlučili smo se za vinil pod drvenog uzorka.

Konceptualno, salon se sastoji od dvije zone, izložbeni dio namijenjen je odabiru kreveta, a u tzv. zelenoj zoni može se isprobati madrac. Taj dio salona je u tamnozelenoj boji, uz pomoć koje se postigao dojam mirnoće i ugode, gdje imate osjećaj kao da ste doista u spavaćoj sobi, a ne u salonu u trgovačkom centru.

Veliku pozornost u prostoru privlače zidne tapete koje su rađene po mjeri u studiju Josipe Maras koje definiraju središnji dio salona. Apstraktni motivi kreirani na lanenoj delux podlozi protežu se na tri zida, a bojama su prilagođeni idejnom rješenju uređenja interijera, prije svega logu brenda Perfectadreams.

image
DARKO TOMAS/CROPIX/

Doista je osvježenje i poticaj boraviti u ovakvom prostoru koji vas uvlači u neki drugi svijet salona namještaja koji prije svega oblikuju osjećaj doma i prisne ugode i inspirira vašu maštu za samostalno kreiranje vlastitog prostora za odmor.

Prostor je prožet i detaljima u zlatnoj boji te rasvjetom koja se usklađuje s tim tonovima, što je stvorilo dodatni osjećaj elegancije i ekskluzivnosti.

Više fotografija transformiranog Perfectadreams salona pogledajte u bogatoj galeriji koja se otvara klikom na fotografiju niže:


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Perfectadreams.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 13:04