Uredite spavaću sobu povoljno

Ovih blagdana snivajte slatke snove uz Dormeo!

Saznajte kako kreativno i povoljno urediti spavaću sobu i time pozitivno utjecati na zdravlje i imunitet

Božićne dekoracije u crvenoj i zelenoj boji neizostavne su u domovima tijekom prosinca, a Dormeo vam otkriva kako i spavaću sobu možete povoljno i kreativno urediti u istom veselom tonu – jednostavnim odabirom posteljine!

Tijekom blagdana najviše pažnje posvećujemo uređenju dnevne sobe, bora, blagdanskog stola, prozora, pa čak i ulaznih vrata kako bismo maksimalno uživali u osjećaju topline, veselja i obiteljske bliskosti.

U susret Božiću najviše smo izloženi crvenoj boji koja također djeluje na naše raspoloženje. Energična crvena razbudit će svaki prostor u kojem se nađe, a smatra se bojom ljubavi, topline, strasti, sreće i životne snage – i upravo je zato idealna za ovo blagdansko vrijeme.

Ako ste se i sami prepustili duhu blagdana i krenuli s prigodnim uređivanjem doma, Dormeo vam savjetuje kako kreativno i povoljno možete urediti i svoju spavaću sobu i time pozitivno utjecati na zdravlje i imunitet – što je vjerojatno najčešća blagdanska čestitka koju ćete čuti!

Jednostavno je – sobu preuredite u detaljima u blagdanskom tonu koristeći novu Dormeo Clarissa posteljinu u crvenoj boji. Ovakav izbor boje sobi će pružiti željenu atmosferu, a zahvaljujući činjenici da posteljina napravljena od 100% pamučnog satena, vama će donijeti miran, kvalitetan i ugodan san! To je ujedno ono što si svi želimo ovih blagdana – kvalitetno se odmoriti u krugu voljenih osoba!

A osim u blagdanskoj crvenoj, Dormeo Clarissa posteljina dolazi i u klasičnoj plavoj, profinjenoj ljubičastoj i veseloj žutoj boji te ju možete kupiti uz čak 50% uštede.

Kako? Svakodnevnom kupovinom u Konzumu, u razdoblju od 12.11.2015. do 07.02.2016., skupljajte naljepnice i uštedite odličnih 50% pri kupnji Dormeo Clarissa seta posteljine, Clarissa klasičnog jastuka od Wellsleep mikrovlakana te Clarissa pamučne plahte s gumicom i jastučnice manjih dimezija! Više informacija potražite već danas na www.dormeo.com.hr i ovog Božića priuštite si san u blagdanskom ozračju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:12