Specijalno izdanje magazina D

Ovo je 30 najljepših kuća za odmor u Hrvatskoj!

Jeste li već kupili svoj primjerak specijalnog izdanja magazina D

Luksuzna rezidencija mediteranskog stila u Dalmaciji, istarska vila u provansalskom stilu, ladanjski ljetnikovac iz 15. syoljeća kod Dubrovnika, arhitektonski senzacionalan kompleks vila u Primoštenu, prostrana kuća u Zagrebu koju je proslavio ni više, ni manje nego Richard Gere, drvena vikendica uz rijeku Mrežnicu… samo su neke od predivnih kuća, vila i ljetnikovaca koje predstavljamo u specijalnom izdanju D&D-a, vašeg omiljenog magazina za uređenje doma u ovom dijelu Europe, naziva ‘Najljepše kuće za odmor u Hrvatskoj’.

Svaka je drukčija

Dvije godine nakon prvog raskošnog izdanja u kojem smo na jednom mjestu okupili najbolje od domaćih interijera i omogućili vam da zanimljive priče o tim stanovima i kućama diljem Hrvatske čitate kao knjigu, odlučili smo vas i ovo ljeto iznenaditi. Naime, na kioscima možete pronaći specijalno izdanje, jednako raskošno, bogato, sadržajno i ilustrativno kao i prvo. Odabrali smo aktualnu temu za koju vjerujemo da će sve vas sigurno zanimati – najljepše kuće za odmor u Hrvatskoj. Krenuli smo u potragu i pronašli najbolje što se od toga trenutačno nudi na domaćem tržištu. Od središnje Hrvatske pa sve do Istre i Dalmacije, izdvojili smo 30 fantastičnih rezidencija, koje predstavljamo na čak 220 stranica! Predivne kuće, vile i ljetnikovci oduševit će vas eksterijerom i interijerom, ali i svojim raznovrsnim sadržajima kojima gostima omogućuju da svoj godišnji odmor učine antistresnom terapijom koju nikada neće zaboraviti. Svaka je jedinstvena i iznimno atraktivna: od luksuznih, minimalističkih i suvremenih do rustikalnih, koloritnih i romantičnih.

Šaljite komentare

Specijalno izdanje magazina D&D, koji u ovom obliku dolazi s najvećim brojem stranica koji se trenutačno može pronaći na tržištu, na kioscima je još kratko, a košta 14,90 kuna. Nadamo se da smo odradili dobar posao i da ćete biti zadovoljni. Svoje komentare, pohvale i pokude šaljite nam na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Facebook stranicu: D&D – Dom i dizajn. Naravno, ako i vi znate za neku lijepu kuću koja se nije našla u ovom izdanju, obavezno nam dojavite. Vole vas cure (i jedan dečko) iz D&D-a!

U galeriji možete pogledati neke od ljepotica koje smo samo za ovo specijalno izdanje odabrali za vas!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:28