IZVRSTAN PROJEKT

Ovo je najslađa kuća na svijetu!

 

Ova predivna mala koliba u šumi prostire se na svega 7,5 četvornih metara, a prava je oaza mira za bračni par Ponomareva koji su ju izgradili kako bi se u njoj mogli opustiti od užurbane svakodnevice. U svega tri tjedna nastala je ova preslatka kućica većinom od recikliranog materijala i to za svega 4 i po tisuće kuna! Planove za izgradnju vlasnici su pronašli i kupili  na stranici Relax Shacks i bacili su se na posao!
Bračni par je bazu svoje kolibe sastavio ranije i potom prenio na odabrano mjesto te na licu mjesta počeo podizati strukturu u koju su odlučili ugraditi čak i stari prozor. Reciklirano drvo poslužilo im je za zidove dok je krov u obliku slova A izveden od prozirne plastike koja se može podizati te se time koliba može otvoriti prema prirodi koja ju okružuje.


U unutrašnjosti se nalaze dva jednostruka kreveta koje su ovi supružnici sami sagradili kako bi savršeno pristajali prostoru. Štoviše, takvim pristupom dobili su pomične elemente koje mogu razdvajati i spajati po želji i potrebama. Unutrašnjost je pažljivo uređena i ukrašena, a za glavne boje supružnici su odabrali koraljno narančastu i mentol zelenu koje se odlično slažu s toplom bojom drva.


Na zid su postavili police za najosnovnije potrepštine, kao i malu grijaču ploču idealnu za jednostavnu kuhinju, kuhanje kave i slično. Budući da sama kućica ne zauzima svih 7,5 četvornih metara, ostatak osnovne površine vlasnici koriste kao malu terasu, a dogradili su i prednji dio kako bi mogli uživati na otvorenom kada se podigne bočna strana. Više fotografija izgradnje potražite u našoj galeriji. Izvrstan projekt! 

 

 

Izvor: Alla Ponomareva

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. listopad 2020 06:41