PROSTOR OD 49 KVADRATA

Pametno uređen svijetli stan s galerijom

Danas vas vodimo u dvoetažni stan koji nas je osvojio na prvu, a u nastavku pogledajte zašto

Smješten u zgradi od opeke u kojoj se nekada nalazio Tangopalacet - bivša plesna i koncertna dvorana, ovaj dvoetažni stan ima izvorni tlocrt. Prednost se daje kuhinjskoj površini koja zauzima gotovo prvi kat. Njegov raspored inteligentno prati fenomenalno osmišljen i realiziran dizajn stubišta, dok mali dnevni boravak i spavaća soba dijele prostor na galeriji koji je kao stvoren za uživanje. U nastavku pogledajte sve fotografije ovog predivnog stana od 49 kvadrata.

U cijelom stanu prevladava bijela podloga s tek nekoliko istaknutijih detalja u boji koji 'razbijaju' eventualnu sterilnost u prostoru. Posebno je zanimljivo uređena kuhinja koja oduševljava zelenom nijansom elemenata i ormarića te osvježava neutralnost u interijeru.

Na galeriji se nalazi mali dnevni boravak i odvojen prostor za spavanje s garderobom. Sve zajedno čini divno mjesto za život jedne osobe ili bračnog para. S obzirom na to da u cijelom stanu prevladava minimalistički stil uređenja, ima dosta multifunkcionalnog namještaja za pohranu - i sve s ciljem kako bi vlasnici mogli pametno 'sakriti' cipele, odjeću, pa čak i perilicu za pranje rublja.

Foto: Planete Deco.fr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 10:10