Pogledajte kuću u kojoj živi Lady Gaga

Imanje vrijedno 4,7 milijuna dolara smješteno na Bel Airu

Stefani Joanne Angelina Germanotta (rođena 28. ožujka 1986.), poznatija pod umjetničkim imenom Lady Gaga, američka je pjevačica, aktivistica, producentica, poslovna žena, modni dizajner, filantrop i glumica. Rođena je, odrasla i živi u New Yorku. Studirala je na newyorškom sveučilištu Tisch School of the Arts koji je napustila kako bi se mogla fokusirati na glazbenu karijeru. Prve nastupe je izvodila na rock glazbenoj sceni Manhattana Lower East Side. Do kraja 2007. potpisala je ugovor s producentom Vincentom Herbertom za njegovu izdavačku kuću Interscope Records.

U početku je radila kao tekstopisac za Interscope Records sve dok jednog dana njezine vokalne sposobnosti nisu privukle pozornost pjevača Akona koji je također radio za isti label. Nekoliko godina je nastupala po disko klubovima da bi konačno 2008. snimila prvi album i počela pisati i za druge izvođače poput Britney Spears, Pussycat Dolls. Pet mjeseci nakon što je objavila album “The Fame” singlovi “Just dance” i “Poker face” osvojili su publiku širom svijeta. Lady Gaga je osim po svojim pjesmama poznata i po egzibicionizmu, spektakularnim koncertima i ekscentričnim javnim nastupima koji su postali neizostavan dio njezinog imidža.

Trenutno ju se može vidjeti kako u svom Audiju G8 RT krstari po ulicama Los Angelesa gdje trenutno živi u iznajmljenoj kući vrijednoj 4,75 milijuna dolara. Kuća je smještena na Bel Airu i prostire se na 540 četvornih metara. Budući da je Lady Gaga često na turnejama ovu kuću iznajmljuje za 25.000 dolara mjesečno. Imanje s vanjskim bazenom okruženo je visokim zidovima i dugačkim prilazom. Kuća ima šest spavaćih soba, osam kupaonica, veliku kuhinju, dnevni boravak na dva nivoa, radnu sobu i knjižnicu. S gotovo svih prozora pruža se prekrasni pogled na dolinu. Suprotno očekivanjima, interijer je uređen krajnje jednostavno, ali ukusno. Nimalo ne izgleda kao kuće njezinih kolega pjevača.

Ako vam se svidjela ova kuća, molimo vas da ju podijelite!

Related content
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:30