Što je novo

Popularni Alcatraz od sada na dvije lokacije u Zagrebu

PROFIL

Naziv mjesta: Alcatraz
Adresa: Tkalčićeva 15
Radno vrijeme: pon-sub od 7 do 4 sata, nedjeljom od 9 do 4 sata

Podrum je rezerviran za rock glazbu, u prizemlju se smjestio Buddha Bar, a na prvom katu je restoran

Nakon višemjesečnih najava prošlog se tjedna napokon otvario novi Alcatraz u Tkalčićevoj 15. Velika popularnost prvog kluba u Preradovićevoj nagnala je vlasnika Ivana Milinkovića da otvori još jedan na najatraktivnijoj lokaciji u gradu.

Novi Alcatraz ima čak tri kata, u podrumu će svirati rock glazba i moći će se izabrati između čak 500 vrsta piva ili se opustiti u Buddha Baru u prizemlju uz house glazbu i koktele. Interijer se prilagođava glazbenom izričaju, pa će u rock dijelu posebna zanimljivost biti Volkswagen oldtimer, popularna Buba, a na dijelu s house glazbom zidove će krasiti originalni detalji doneseni s brojnih egzotičnih putovanja.

Na prvom katu smjestit će se restoran All Saints u kojem će se izmjenjivati jela različitih svjetskih kuhinja, sve uz glazbenu pozadinu koja odgovara okusima na tanjuru. Prvu večer posluživat će se španjolska kuhinja. Iako je vlasnik otvorenje najavljivao sredinom lipnja, odlučio je pričekati novu klupsku sezonu.

- Zapravo već 15 godina planiramo otvoriti još jedan Alcatraz pa je svaki detalj koji će gosti moći vidjeti u prostoru pomno osmišljen. U restoranu će se nuditi mediteranska jela, u Buddha baru će se moći popušiti dobra cigara i popiti kvalitetno vino, a sam noćni klub nudit će, među ostalim, više od 500 vrsta piva - rekao je sredinom svibnja vlasnik kluba Ivan Milinković. U novom klubu površine gotovo 300 četvornih metara radit će tridesetak ljudi, a stari Alcatraz u Preradovićevoj ulici ostaje na istome mjestu.

Izvor: magazin Like!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 12:51