idemo tamo!

Posjetitelji Crikvenice od sada mogu uživati u boutique hotelu u centru grada: otvoren Aminess Younique Narrivi Hotel

 Aminess Younique Narrivi Hotel

Aminess Younique Narrivi Hotel, jedan od 16 hotela u portfelju kompanije Aminess Hotels & Resorts, otvorio je svoja vrata, uoči početka turističke sezone. Smješten u srcu Crikvenice, ovaj raskošni boutique hotel postao je dio Aminessovog portfelja još u ožujku ove godine kada je Aminess Hospitality Group preuzela njegovo operativno poslovanje.

image
Aminess Younique Narrivi Hotel

Sa svojih 40 soba, Aminess Younique Narrivi Hotel nudi ekskluzivnost i intimnu atmosferu. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi se osigurala maksimalna udobnost i luksuz za goste. Od impresivne arhitekture do vrhunske usluge, ovaj hotel postavlja standarde za nova nezaboravna iskustva. Posebno se ističe ekskluzivni wellness centar smješten na najvišoj etaži hotela, pružajući nevjerojatan pogled prema moru. Izvrsna gourmet ponuda osigurana je u restoranu Half8, koji kombinira lokalne okuse s internacionalnim kulinarskim trendovima, čineći gastronomsko iskustvo nezaboravnim i autentičnim.

image
Aminess Younique Narrivi Hotel

"Kod boutique hotela poput ovog još je važnije dobro poznavanje želja i potreba gostiju nego što je to slučaj u standardnom hotelskom smještaju. Zbog toga smo pažljivo kombinirali različite segmente ponude s vrhunskim dizajnom, naprednim tehnologijama i potpuno personaliziranim pristupom, kako bi gostima ostali u trajno pozitivnom sjećanju" – izjavio je Domagoj Trivić, direktor Aminess Younique Narrivi Hotela.

image
Aminess Younique Narrivi Hotel
image
Aminess Younique Narrivi Hotel
image
Aminess Younique Narrivi Hotel

Za dizajn interijera hotela i hotelskih soba bila je zadužena projektantska kuća ARHIV arhiva i urbanizam, čiji projektanti Pero Vuković i Mislav Barada su se pobrinuli da interijer hotela spaja modernizam s tradicionalnim elementima karakterističnima za staru jezgru Crikvenice u kojoj je smješten sam hotel. Za još bolji doživljaj interijera bili su zaduženi Patricija Purgar i Janko Ivčić, akademski slikari iz Zagreba i članovi Hrvatskog društva likovnih umjetnika s bogatim iskustvom u postavljanju samostalnih izložbi. Njihove slike vjerno prate dizajn interijera Aminess Younique Narrivi Hotela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2024 12:56