9. DANI ZAGREBAČKE ARHITEKTURE

Poziv građanima na predavanja o uređenju stambenog prostora

Moderator je arhitekt Veljko Armano Linta, a voditelji Dorotea Mandić, Bruno Lang-Kosić i Goran Vuković

U sklopu manifestacije 9. Dani zagrebačke arhitekture, održat će se program Uradi stan, sutra u srijedu i u četvrtak u Društvu arhitekata Zagreba, Trg bana Jelačića 3/1, od 14:00 do 17:00 sati. Riječ je o interaktivnim predavanjima o uređenju stambenog prostora.

Predavanja su idealna za građane koji traže, uređuju ili preuređuju stambeni prostor. I za one koji žele proširiti vidike i dobiti praktičan savjet, čuti razna mišljenja i podijeliti svoja iskustva ili probleme.

Moderator je arhitekt Veljko Armano Linta, a voditelji Dorotea Mandić, Bruno Lang-Kosić i Goran Vuković. Teme koje će se obraditi su mnoge na pitanja o stanovanju: 'Kako izabrati odgovarajući stan', 'Prozori i koliko nam svjetla treba u prostorijama', 'Proporcije prostora - što su i zašto su često bitnije od kvadrature', 'Kako prepoznati ili napraviti stan koji se lako transformira', 'Uporabni prostor oko namještaja - što sve stane', 'Što sve možemo postići pametnim i ugradbenim namještajem, bez rušenja i zidanja'.

Također će teme biti: 'Dobar i kreativan raspored u kupaonici', 'Dobar i kreativan raspored u kuhinji', 'Kako postići privatnost i mora li svatko imati svoju sobu, koliko nam stvari treba, a koliko prostora za njih i kakvog' te 'Kakav je prostor potreban djeci u različitim fazama odrastanja'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 11:36