Pogled vrijedan milijun dolara

Pravi mali raj za uživanje na vrhu brijega

Pogled vrijedan milijun dolara na otoku Hvaru

Pogled vrijedan milijun dolara, opis je Ville De Pinus, jedne od najljepših na otoku Hvaru, koja oduševljava svojom lokacijom, arhitekturom, interijerom i dodatnim sadržajima. U njoj je luksuz zajamčen!

Profil
Naziv:
Villa De Pinus
Lokacija:
Grad Hvar, otok Hvar
Kontakt:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., v-villas. com

Okružena starim kamenim zidinama i vlastitim maslinikom te očaravajuće smještena na gotovo 7000 četvornih metara blažene privatnosti, Villa De Pinus nedvojbeno je jedna od najljepših vila na otoku Hvaru. Udaljena samo 3 km od uzbuđenja i energije koju pruža grad Hvar (u kojem se nalaze katamaransko pristanište, povijesna utvrda Fortica i najstarije europsko kazalište), Villa De Pinus predstavlja idealno mirno utočište koje može primiti do 10 gostiju koji žele svoj odmor provesti u potpunoj privatnosti.

No, bilo da se opuštate na prostranoj terasi, uživate u kupanju u bazenu ili pripremate roštilj, bit ćete okruženi pogledom vrijednim milijun dolara. Usporedbe radi, kao da sjedite u prvom redu privatnog kina sa širokim zaslonom pogleda na more, otoke i poznate hvarske zalaske sunca. Osim već navedenog komfora i luksuznosti, villa je u potpunosti energetski neovisna s obzirom na svoje solarne kolektore i vjetrenjaču koji proizvode energiju od sunca što sja 2718 sati godišnje te od učestalog vjetra. Objekt inače ima velike prozore, koji osiguravaju mnogo prirodnog svjetla, dnevni boravak s kaučem, naslonjačima i stolom za objedovanje te potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i ostalim sadržajima.

Svaka od pet spavaćih soba sadrži vlastitu kupaonicu s tušem i LCD TV sa satelitskim prijemnikom. – Zadivljujuća unutrašnjost ove arhitektonski dizajnirane, autentične hvarske kamene vile sastoji se od prostranog i moderno uređenog dnevnog boravka, bara i kuhinje u prizemlju te pet spavaćih dvokrevetnih soba s pripadajućim kupaonicama na gornjoj etaži. Veličanstvena terasa ispred ville pruža nevjerojatan pogled na otoke Vis, Šoltu i Brač i kao stvorena je za romantične večeri uz čašu vina i neobavezne morske razgovore na otvorenom zraku – nabrajaju vlasnici. Isto tako, dodaju, u sklopu najma na raspolaganju su dodatni sadržaji, kao što su veliki grijani bazen od 15 metara, prostor za roštilj te moped i quad vozilo za osobnu uporabu gostiju. Sve je to, dakle, dio ponude ove luksuzne ville na vrhu brijega.

Osobitost položaja upotpunjena mirisom lavande i maslina i pogledom koji oduzima dah pružit će svakom gostu prekrasne Ville De Pinus očaravajući osjećaj svijeta za sebe koji dugo neće biti zaboravljen. Osim fascinantnog eksterijera gosti će sigurno jednako uživati i u interijeru u kojem dominiraju smirujuće dalmatinske boje i prirodni materijali, drugim riječima sve ono što je potrebno za ugodan odmor i punjenje baterija za nove radne pobjede. Zbog toga pozivamo sve koji su umorni od svakodnevnih obveza da dođu u ovu vilu i tako si priušte odmor života, kakav, sigurni smo, zaslužuje i cijela njihova obitelj – sa smiješkom objašnjavaju vlasnici.

Foto: v-villas.com

Ako vam se svidio ovaj interijer, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:24