SJAJNA MODERNIZACIJA STARE KUĆE

Predivna kamena kuća koja je kao stvorena za izolaciju!

 Ora Architetti
Ovdje bismo i mi rado proveli dane u izolaciji!

Kamene kuće svojim se vanjskim izgledom savršeno 'stapaju' s prirodnim okolišem, a upravo vas u jednu takvu vodimo danas. Ova moderno uređena kuća u Italiji izvana izgleda potpuno drugačije, kao tradicionalna kamena kuća koja ni po čemu nije posebna. Ali izgled vara.

Naime, već pri samom ulasku u prostor možemo vidjeti kako izgleda dizajnersko uređenje u potpuno iskorištenom kapacitetu. Osim predivnim eksterijerom, ova divna kuća oduševljava i svojim unutarnjim uređenjem. Naime, sve se bazira na svijetlim nijansama i prirodnim materijalima u prostoru, što je sasvim razumljivo s obzirom na podneblje u kojem se nalazi.

Sve je bazirano na bijeloj i sivoj podlozi, što stvara još veći dojam prostranosti te kvadrature u interijeru. Čiste i ravne linije, neutralne boje i jednostavna paleta materijala ono su što karakterizira obnovljeni interijer.

Zahvaljujući pametnim rješenjima i modernom namještaju, ova kamena kuća spašena je od propadanja i adaptacijom u potpunosti prilagođena suvremenom načinu života, ali i potrebama života.

Foto: Ora Architetti

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. ožujak 2024 19:24