DOBITNA KOMBINACIJA

Predivna kuća kraj jezera koja spaja moderno i rustikalno

 Bear Mountain Builders
Danas vas vodimo u predivan obiteljski dom koji će vas sigurno oduševiti svojim uređenjem, kako interijera, tako i eksterijera!

To kaže da moderno i rustiikalno ne idu zajedno? Danas vas vodimo u jedan od interijera koji će vas uvjeriti u suprotno. Uređenje ove predivne kuće kraj jezera potpisuje američki studio Bear Mountain Builders, a nas je osvojio već na prvi pogled, kako unutarnjim uređenjem, jednako tako i onim vanjskim.

Već pri samom ulasku možemo vidjeti da u interijeru prevladavaju prirodni materijali,, a posebice drvo koje je karakteristično za rustikalni stil uređenja. Moderniji stil očituje se pri odabiru luksuznog namještaja, kako u dnevnom boravku te kuhinji, tako i u spavaćoj sobi.

Kupaonica je uređena u modernom stilu, a posebno bez daha ostavlja spektakularni pogled, i sve to zahvaljujući velikom prozoru ugrađenom kod samostojeće kade.

Zanimljiv je i sam eksterijer koji, osim dakako predivnog pogleda na jezero, ima i popločeno dvorište te prostranu terasu za opuštanje nakon napornog dana.

Sve fotografije ove besprijekorno uređene kuće kraj jezera možete pogledati u našoj galeriji.

Izvor: Home Adore

Foto: Bear Mountain Builders

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2024 14:12