transformacija za čistu peticu

Preuređeni podrumski stan

 

Najčešći problemi podrumskih stanova su vlažni i mračni interijeri koji su rezultat manjka prirodnog svjetla koje prodire u prostor, kao i osjećaj skučenosti koji uzrokuje položaj i uobičajeni raspored prostorija. Stan u nastavku nalazi se u Kini i preuredio ga je tim dizajnera iz studija A'Lentil Design u Kini koji su ga pretvorili u odlično uređeni podrumski stan koji ruši sve mitove o ovakvim prostorima.



Udoban dom bračnog para koji u njemu živi sa svojim kućnim ljubimcem preuređen je s ograničenim budžetom, no unatoč financijskim ograničenjima izgleda izvrsno!





Interijer je osmišljen tako da se može transformirati kako se potrebe vlasnika budu mijenjale kroz vrijeme. U izvornom prostoru protočnost prostorija je bila loša što je riješeno uklanjanjem pregradnih zidova i otvaranjem prostora.


via GIPHY


Kombinacija bijele i žute boje unosi vedrinu u prostor čak i kad nema sunca, a drvo stvara osjećaj prirodnosti i svježine. Zone u stanu razdijeljene su sa stalažama na kojima vlasnici mogu odlagati stvari i to u raznobojne kutije, a pritom je zadržana otvorenost dobivena objedinjavanjem prostorija. Nije li sjajna ova transformacija?

Izvor: Decomyplace.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 22:03