5 kuća za 5 obitelji

Prizemnice od 50,75 kvadrata: POŽGAJ GRUPA pokrenula donatorsku akciju za pomoć žrtvama potresa

Riječ je o prizemnicama površine 50,75 kvadrata, koje će opremiti i osnovnim namještajem
Drvena kuća Irena
 POŽGAJ GRUPA

POŽGAJ grupa, kao jedan od najznačajnijih subjekata hrvatske drvne industrije, s tradicijom dužom od 40 godina, u čijem je sastavu i brend drvenih kuća Azelija, pokrenula je donatorsku akciju "5 kuća za 5 obitelji", kojom želi pomoći žrtvama potresa. Naime, u suradnji s partnerskim institucijama, donirat će pet drvenih kuća pet obitelji kojima su kuće srušene.

- Riječ je o prizemnicama površine 50,75 kvadrata s krovištem, potrebnim instalacijama i podnim oblogama, koje ćemo opremiti i osnovnim namještajem. Uz pomoć drugih zainteresiranih donatora, za kuće je potrebno osigurati betonski temelj te ih opremiti dodatnim namještajem, prije svega kuhinju i kupaonicu - kaže Nikola Požgaj, direktor svih tvrtki iz grupacije Požgaj, dodajući kako su time htjeli dati doprinos za očuvanjem revitalizacije kraja koji je pogođen višom silom.

Povratne informacije o budućim korisnicima tek se očekuju od partnerskih institucija, a nakon potvrde konačne dokumentacije i potpisa ugovora o donaciji, obitelji će u roku 30 dana imati vlastiti krov nad glavom.

Inače, drvene kuće Azelija primjer su visokokvalitetnih montažnih objekata od prirodnog materijala, čije su prednosti brza suha gradnja te vanjski izgled, kojim se potpuno uklapaju u ambijent kraja u koji se montiraju, posebno u ovom slučaju dijelova Sisačko-moslavačke županije. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. siječanj 2021 19:19