Novi Projekt u Zagorju

PROJEKT ARHITEKTONSKOG STUDIJA LOTUS ARCHITECTI Na Strugači bi do kraja 2018. godine trebao niknuti luksuzni Boutique i detox Hotel Mihovljan

U blizini mjesta Mihovljan u Hrvatskom zagorju krajem iduće godine trebao bi se otvoriti novi boutique i detox hotel.

Projekt potpisuje arhitektonski studio Lotus Architecti. Hotel bi trebao imati 53 sobe, wellnes i spa, restoran te vanjski i unutarnji bazen. Svojim izgledom i formom, hotel će se uklopiti u postojeći krajolik, ali na jedan moderan način.

Osnovna značajka boutique hotela je intimnost i personalizirani smještaj i usluga, stoga nas je zanimalo na kojoj bi točno lokaciji u Mihovljanu trebalo niknuti ovo luksuzno zdanje.

– Lokacija je Strugača. Radi se o privatnom investitoru iz Zagreba, koji je već prije dvije godine podnio zahtjeva za Izmjenu i dopunu prostornog plana općine Mihovljan, kako bi mogao realizirati svoj projekt. No, s obzirom na dugotrajnu birokratsku proceduru, sve je to malo potrajalo. Prostorni plan je sada napokon izmjenjen, sljedeći korak vjerojatno će biti projektiranje, a onda ćemo vidjeti u kojem će smjeru ići naš projekt. Ne moram ni reći što bi izgradnja tog hotela značila za nas. Osim što bi doprinijela razvoju turizma, zaposlilo bi se dosta ljudi, morale bi se proširiti ceste i sl. U svakom slučaju, radi se o vrijednoj investiciji koja bi nam donijela višestruku korist – otkrio je načelnik Mihovljana Zlatko Bartolić portalu zagorje-international.hrOtvorenje Boutique Hotela Mihovljan planirano je već krajem 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 15:08