Nježan i topao

Prostrani manji dvosobni stan: Pastelni tonovi u domu od svega 50 četvornih metara

stadshem.se

 Stadshem
Dobrodošli u stan koji uspijeva smiriti sva osjetila i pritom mami osmijeh na svako lice

Pastelne boje pristaju svakom domu. One su nezasićena, nježna varijanta boja koje uvijek daju utisak mekoće, nježnosti i vedrine. Također, pastelni tonovi reflektiraju svjetlost zbog čega su idealni ako želite prozračan ugođaj u domu, a pružaju velik izbor mogućnosti. Možete koristiti samo jednu boju ili više njih, ali moraju biti mat. Naime, mat je ključ za postizanje toplog i ugodnog cjelokupnog izgleda, a dobar primjer je interijer koji možete pogledati u nastavku.

image
Stadshem
image
Stadshem
image
Stadshem
image
Stadshem

Stvaranje ugodnog doma u pastelnim tonovima nije tako jednostavno kao što se čini, važno je da prostor ne postane bljedunjav i dosadan, a u ovom je stanu veličine 50 četvornih metara sve je izvrsno ispalo. Neutralne nijanse savršeno se nadopunjuju drvenim namještajem i malim svijetlim elementima: slikama, foteljama, knjigama i drugim lijepim ukrasima.

image
Stadshem
image
Stadshem
image
Stadshem
image
Stadshem
image
Stadshem

Ovaj nas je osvojio toplom ljetnom atmosferom i uređenjem. Namještaj u skandinavskom stilu, kromatski sklad i nježne dekoracije u ovom dvosobnom stanu izgledaju vedro zahvaljujući upravo bogatoj shemi boja, koje nisu svijetle zasićene nijanse niti šareni uzorci, već nježni i svijetli pastelni tonovi. Takav izbor, smiruje i daje osjećaj opuštenosti, a istodobno omogućuje da interijer bude živ i zanimljiv. Unatoč skromnoj ukupnoj površini stana, glavni prostor dnevnog boravka i kuhinje čini se prilično velikim i prostranim te pogodan je za veća druženja.

image
Stadshem
image
Stadshem
image
Stadshem
image
Stadshem
image
Stadshem

Također, namještaj je odabran u odgovarajućoj manjoj veličini i ima samo potrebne komade kako bi se izbjeglo zasićenje prostora stvarima, što je iznimno bitno ako želite živjeti prostrano u tako malom prostoru. I naravno, dobra distribucija i prirodna sunčeva svjetlost, koja velikodušno preplavljuje sobe i stvara vrlo ugodnu auru, još su jedan plus u ovom divnom domu. Što mislite? Biste li živjeli ovdje?

image
Stadshem
image
Stadshem
image
Stadshem
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 23:52