VESELI INTERIJERI

Prozračan obiteljski dom u predgrađu

 

Ovaj savršen mali obiteljski stan sastoji se od dvije spavaće sobe, malog dnevnog boravka, kupaonice i kuhinje. Iako malen, ne doima se tako, budući da u njemu ima mnogo prirodne svjetlosti. Prozračnosti i svjetlini prostora doprinose bijeli zidovi i podovi napravljeni od svijetlog drva. Namještaj je također bijele boje s nekoliko izuzetaka, kao što je krevet u dječjoj spavaćoj sobi. Savršeno uklopljenim detaljima vlasnici su postigli razigranost interijera iako prevladava bijela.

U dnevnom boravku za oko nam je posebno zapeo kamin koji nije u upotrebi, već služi kao mjesto za košaru s igračkama. Na taj je način nefunkcionalni kamin ponovno dobio svoju ulogu i savršeno se uklopio u interijer.

Kuhinja i blagovaonica su spojene te imaju izlaz na terasu. Velika staklena vrata ovdje su savršen izbor, budući da je prostorija mala, izlaz van je čini vizualno većom i jako prozračnom. Kuhinja je jednostavno uređena, bez previše dekorativnih elemenata. Pogled na terasu u ovom slučaju možemo vidjeti i kao jednu veliku predivnu dekoraciju.

U spavaćim sobama vlada razigraniji raspored elemenata. Dok u dječjoj u fokus odmah upada žuta boja, u odrasloj spavaćoj sobi je to ružičasta.

Kupaonica je također jednostavnog uređenja, s nekoliko detalja u boji, a košare su divno uklopljene i kao dekorativni i kao funkcionalni element.

Foto: David Giles

Izvor: idealhome

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:17