Kuća na dvije etaže

Prozračni dom velike obitelji

 

U idiličnom seoskom okružju smjestila se ova atraktivna rezidencija s visokim stropovima koja doista oduševljava svojim prozračnim i svijetlim interijerom. Obiteljski dom na tri etaže u sebi skriva ugodan prostor za život s čak tri spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom i kuhinjom zanimljivog uređenja.



Prostrani dnevni boravak, koji je središte ovog doma, nalazi se u prizemlju i mjesto je gdje se obitelj okuplja oko ukusne večere ili uz dobar film. Plavi zid unosi neočekivano osvježenje u prostoriju, dok je za toplinu odgovorna smeđa boja parketa. Namještaj odabran za ovaj dio kuće kombinacija je bijele i crne boje uz tek pokoji smeđi i zlatni detalj.




Dva spojena bijela kauča pružaju dovoljno mjesta za odmor brojnih članova obitelji. Impresivan prizor predstavlja i stepenište koje vodi na gornje etaže i to zbog svog zaobljenog balkona na kojem se može čak i sjediti. U prizemlju se nalaze još i kuhinja i kupaonica. Kuhinja je elegantna, a pažnju privlače kuhinjski ormarići tamnosive boje s urezanim uzorkom rombova.



Mramorna radna površina, bijeli zidovi i pločice stvaraju kontrast tamnim elementima u kuhinji, a okrugli stol sa smeđim stolicama čini prostor toplijim.






Na prvom katu nalaze se glavna spavaća soba i jedna od kupaonica, dok su na drugom katu smještene još dvije sobe te treća kupaonica. Kroz sve se prostorije proteže osnovna paleta boja koja uključuje bijelu i zagasito sivu, s bijelim namještajem i drvenim parketima.


Vlasnici ovog doma mogu uživati i u prostranoj drvenoj terasi idealnoj za druženje uz roštilj na otvorenom. Divan dom!



Izvor: Fastighetsbyran

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 09:08