Skriven između zidova, nalazi se bazen

Renovirali staru dalmatinsku kuću te je pretvorili u jednu od najljepših kamenih vila na otoku Hvaru

 My Luxoria
Vodimo vas u kuću od 120 metara kvadratnih, čiji je interijer moderan, a vanjština je tradicijska priča

Teško da možemo reći išta novog o otoku Hvaru, o čemu se već nije pisalo. Po mnogima jedan od najljepših hrvatskih otoka, a definitivno jedan od najpoznatijih, ovog nam je puta zaokupio pažnju lijepom kamenom kućom koju smo ondje pronašli. Točna lokacija je malo selo Zastražišće, u srcu otoka s velikim brojem sunčanih dana. Službeni naziv joj je - Casa M, a riječ je o staroj dalmatinskoj kući koju su vlasnici u potpunosti renovirali i pretvorili u savršenu vilu u kojoj bismo i mi rado proveli ostatak ljeta. Vlasnici su sami uredili kuću, bez pomoći stručnjaka, a cilj im je bio u konačnici dobiti interijer koji je definicija suvremenog i luksuznog ambijenta, dok je vanjština prava lokalna, tradicijska priča.

image
My Luxoria
image
My Luxoria
image
My Luxoria

Kuća ima 120 metara kvadratnih, a izgrađena je na temeljima stare kuće i pretvorena u četverosobnu kamenu vilu s pet kupaonica koja se proteže na dvije etaže.

Dvije sobe smještene su na gornjem katu vile, a svojim delikatnim i elegantnim izgledom prava su umjetnička i opuštajuća oaza. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu i veliki bračni krevet, a kauč na razvlačenje dostupan je za još dva gosta. Jednostavno profinjen, protkan spojem drvenih i luksuznih komada, prostrani dnevni boravak prostorno koegzistira sa šarmantnom kuhinjom. Potpuno opremljena svime što vam je potrebno, kuhinja vjerno prati gastronomski cilj, a posebnost prizemlja ove vile dočarava scenarij jednog od najljepših odmora.

image
My Luxoria
image
My Luxoria

U dvorištu vile, skriven između zidova poput dragocjenog dijamanta, nalazi se prekrasan grijani bazen. Njegov jedinstveni izgled natjerat će vas da uronite u ovo kristalno plavo osvježenje i sunčate se na udobnim ležaljkama. Osim toga, atraktivan jacuzzi popraćen garniturom za sjedenje i natkrivena terasa čine ovaj vanjski kutak vile još privlačnijim. Neke od najvećih prednosti boravaka u ovoj vili, ističu vlasnici, su mirno, mediteransko okruženje, panoramski pogled, bazen sa slanom vodom, pogled na prirodu, jacuzzi...

image
My Luxoria
image
My Luxoria
image
My Luxoria
image
My Luxoria

Casa M može primiti do osam gostiju. Inače, vila je dostupna za rezervaciju na rentluxuryvillascroatia.com/en/v/villa-casa-m, novom portalu za booking luksuznih vila koji je lansirala My Luxoria, poznata turistička agencija specijalizirana za najam luksuznih vila i kuća za odmor na području cijele Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2024 12:32