Lijepi mali biser

Rustikalan, ali profinjen šik: Kako je mala zapuštena kuća postala pravi dragulj

Outeast.com

 Out East
Bernt Heiberg i Williams Cummings, jednostavno obožavaju uređivati nevoljene kuće, a ova je jedna od njih

Heiberg Cummings je tvrtka za dizajn interijera sa sjedištem u New Yorku i Oslu koja nudi vrhunske arhitektonske i dizajnerske usluge diljem svijeta. Svoj prvi uredu otvorili su u Oslu 1990. godine, a njihova ljubav i implementacija neoklasičnog skandinavskog dizajna brzo je privukla pozornost američkog tržišta. Svjež, funkcionalan i eklektičan dizajn posebno je prigrlila Hamptons zajednica, gdje se nalazi opsežan portfelj projekata koji nadopunjuju njihov brojni rad u gradovima diljem svijeta.

image
Out East

Svakom projektu pristupaju s temeljnim načelima, a to je očuvanje integriteta izvorne kompozicije zgrade i rad s klijentom na jedinstvenom dizajnu njihovog idealnog prostora. Tvrtka Heiberg Cummings na popisu je najboljih svjetskih dizajnera interijera i uvrštena je u Europe's Elite 1000 za pružanje luksuznih usluga. Osim toga, puno puta su predstavljeni u publikacijama kao što su: Architectural Digest, Luxe Interiors, Hamptons Home and Garden, The Wall Street Journal i druge. Više o njihovom radu, putovanjima i projektima možete pročitati u knjizi pod nazivom 'Bijelo svjetlo'.

image
Out East
image
Out East
image
Out East
image
Out East

Bernt Heiberg i Williams Cummings, jednostavno obožavaju uređivati nevoljene kuće u Hamptonu. Ova kuća u Hamptonsu izvorno je imala dvije spavaće sobe i 92 četvorna metara prije nego što su joj dodali kat i preuredili donju razinu; sada je to kuća s četiri spavaće sobe i četiri kupaonice i ima površinu oko 170 četvornih metara.

image
Out East
image
Out East
image
Out East
image
Out East

“Kuća je bila lijep mali biser u koji smo dodali ogromne količine tekstura i stvorili puno različitih životnih prostora iznutra i izvana”, rekao je Cummings. “Mislim da bi idealan kupac bio netko tko želi savršenu malu luksuznu kuću za odmor usred luke Sag.” S obzirom na to da je kuća prodana u roku dva tjedna za 3,295 milijuna dolara, sigurni smo da novi vlasnik jedva čeka da se preseli u svoju novi mali dragulj. Nekretninu je prodala tvrtka Stacey Cohen i Elaine Stimmel u Saundersu.

image
Out East
image
Out East
image
Out East
image
Out East
image
Out East

Interijer je uređen vrlo ukusno, spaja moderne elemente iz sredine prošlog stoljeća s opuštenim obalnim stilom. Etos dizajna je rustikalan, ali profinjen šik, sa što više bijele boje uz nekoliko tamnijih komada za dubinu. Tekstura — abažuri za košare, pomoćni stolići od mat metala i obilje drvenih predmeta — sprječavaju da jednobojna paleta ne bude dosadna. Zidovi su srušeni u prizemlju i stvoren je otvoreni prostor, a uključeni su klasični elementi poput Hans Wegner stolica i jednostavnih bijelih pločica u kuhinji.

image
Out East
image
Out East
image
Out East
image
Out East

Dok mnoge kuće u Hamptonsu imaju vanjske tuševe, malo njih ima vanjske kupke! Okružena američkom tujom radi privatnosti, ova spavaće sobe s vlastitom kupaonicom u prizemlju slatka je i neobična. Tema mora također je proširena na kompaktno dvorište; Francuska vrata otvaraju se prema bazenu i šljunčanim vanjskim prostorima za sjedenje koji sadrže zasade koje se lako održavaju i ljupki mali bazenčić u koji se ulijeva fontana od bambusa dok mekani morski povjetarac čini visoku travu raskošnom.

image
Out East
image
Out East
image
Out East
image
Out East
image
Out East

Jedva čekamo, što će ovaj talentirani dizajnerski dvojac smisliti sljedeće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:20