INTERIJER OD 108 KVADRATA

Ružičasta čarolija u trosobnom obiteljskom domu

 

Ružičasta je boja kraljica trendova i već neko vrijeme vladala našim interijerima, što ne čudi s obzirom na to da se iznenađujuće dobro slaže s brojnim materijalima koje volimo koristiti prilikom uređenja i gotovo cijelim spektrom koji nam stoji na raspolaganju. Stoga, ako ste jedna od onih osoba koje ne vole roza boju jer smatraju da je rezervirana za vrtićku dob, dopustite nam da vas razuvjerimo konkretnim primjerom.

Riječ je o trosobnom obiteljskom stanu veličine 108 četvornih metara koji se na prvi pogled ne razlikuje puno od interijera koje vam predstavljamo. Novouređeni stan, moderni namještaj, drveni pod, a onda se na zidovima pojavi ružičasta boja, i tapete, i zid od opeke, i poput magije nastane meka pastelna atmosfera ugodna oku, a zasigurno i za život. Ružičasta boja koje je u ovom stanu dominantna vladarica, odlično se slaže s neutralnim nijansama, kao što su crna, smeđa ili bijela, ali fenomenalno izgleda i samostalno, a već smo imali prilike uvjeriti se da sa zelenom izgleda posebno efektno, neovisno o tome radi li se o raskošnoj smaragdnozelenoj nijansi ili, pak, svijetloj i vedroj boji peperminta, što su očito znali dizajneri ovog stana kreiravši vertikalni zeleni zid koji je unio svježinu i vrlo lijep kontrast uređenju.

Interijer je otvorenog tlocrta, a sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje te balkona u društvenom dijelu, dok su kupaonica, dječja i roditeljska soba zasebne prostorije. Moderan i jednostavan namještaj upotpunjen je prirodnim teksturama i materijalima u ovom prozračnom obiteljskom stanu.

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 12:16