BOJA ZA PRAVE ROMANTIČARE

Ružičasti interijeri koji će vas očarati svojom ljepotom

Sve poznate trendseterice u svoje su ormare ovog proljeća uvrstile barem jedan komad ružičaste boje, ali što je s interijerima? I oni su, baš kao odjevni materijali, i ove sezone ponovno u modi

Ružičasta boja postala je ponovno sveprisutna u našim domovima - ormarima, spavaćim sobama, dnevnim boravcima, pa čak i kupaonicama. Ako i sami razmišljate o bojanju zidova u ovu nijansu, donosimo vam nekoliko predivnih interijera koji će vas inspirirati.

Interijer ne mora biti isključivo ženstven ako su zidovi obojeni ružičastom bojom. Isto pravilo vrijedi i za namještaj. Najvažnija stvar kod ovakvog komada namještaja je poseban 'efekt iznenađenja' koji će vas oduševiti na prvi pogled.

Volite li više zagasitije nijanse, odlučite se za puderasto-ružičastu boju ili 'blush' pink. Ona će i dalje vašem interijeru dati poseban efekt romantike, a neće izgledati kičasto ili preupadljivo.

Ako ne želite da cijela soba bude potpuno ružičaste boje, zašto ne biste obojili samo jedan zid ili dio njega? Ovdje možete pokazati svu svoju kreativnost i maštu - nema granica, a interijer će izgledati sjajno.

Ne moraju samo zidovi ili namještaj biti ružičaste boje, umjesto njih možete se odlučiti za upečatljiv detalj poput stolca, vaze ili kamina. Svaki od ovih dekorativnih elemenata osvježit će vaš dom.

Foto: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:15