KAKAV LUKSUZ!

S vozilom izravno u stan na bilo kojem katu u novoj Buggatijevoj stambenoj zgradi

 Buggati
Prema investitoru, oblik zgrade i njezin interijer oslanjaju se na naslijeđe marke luksuznih automobila, koja je osnovana 1909. g

Proizvođač luksuznih automobila Bugatti otkrio je nacrte za svoj prvi pohod na stambene nekretnine – neboder od 42 kata u Dubaiju koji će imati dva lifta za automobile od garaže do penthousea, prenosi Dezeen.

Razvijena u partnerstvu s Binghattijem iz Dubaija, Bugatti Residences bit će prva stambena zgrada s imenom proizvođača automobila.

image
Buggati

Bugatti je posljednja marka luksuznih automobila koja se uselila u stambenu imovinu, s Bentleyjem koji je stvorio neboder od 61 kata u Miami Beachu i Aston Martinom koji je dizajnirao uglastu crnu kuću u New Yorku u sklopu svoje usluge Automotive Galleries and Lairs, koja je pokrenuta 2019.

Stambena zgrada će biti izgrađen u području Business Baya u Dubaiju te će imati 42 kata i vijugav oblik obavijen balkonima na svakoj razini. Građevina će također imat 171 stan, koje investitor naziva Riviera Mansions, i 11 penthousea nazvanih Sky Mansion Penthouses.

image
Buggati

Prema investitoru, oblik zgrade i njezin interijer oslanjaju se na naslijeđe marke luksuznih automobila, koja je osnovana 1909. godine.

"Poznati po svojoj nepokolebljivoj i beskompromisnoj predanosti izvrsnosti, Bugatti i Binghatti – dva vizionarska brenda – predstavili su svoju prvu suradnju: revolucionarni razvoj nekretnina u srcu Dubaija," rekali su iz Bugattija.

"Suradnja između dva cijenjena brenda ima za cilj prikazati sinergije koje postižu neusporedivu izvrsnost. Naslanjajući se na bogato i raznoliko kreativno naslijeđe oba brenda, projekt suradnje Bugattija i Binghattija u svojoj jezgri ima precizno dizajniranu strukturu s prepoznatljivom fasadom nadopunjenom zamršenim dizajniranim interijerima."

image
Buggati

Svaki od stanova u neboderu imat će jedinstven oblik s izlazom na zakrivljeni balkon, dok će na vrhu zgrade biti bazen. Penthouse će opsluživati par dizala za automobile od garaže do penthousea, što će omogućiti vlasnicima da dovezu svoja vozila izravno u te stanove. Ovo je odraz Bentleyjevog nebodera u Miamiju, koji će imati dizalo za automobile koji će omogućiti stanovnicima da dovezu vozila izravno u stanove na svim razinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 19:22