TRK NA KIOSKE

Samo DANAS (17. studenoga), na kioscima potražite novi broj magazina D&D - Dom i dizajn!

Nedjelja 17. studenoga dan za arhitekturu i kulturu stanovanja

Veliko finale našeg nagradnog natječaja D&D GRAND PRIX u kojem smo birali najljepšu vikendicu, dječju sobu i ured u Hrvatskoj konačno je stiglo.

Stručni žiri sastavljen od najpoznatijih hrvatskih arhitekata i vi, dragi čitatelji, odabrali ste svoje pobjednike u ove tri kategorije, a tko je na prvome mjestu, saznajte ekskluzivno u nedjelju u novom broju časopisa D&D - Dom i dizajn. Vodimo vas u sve njih, ne propustite priče njihovih vlasnika i inspirirajte se fotografijama iz ovih divnih domaćih prostora.

U novom broju časopisa D&D, koji će samo u nedjelju, (uz Jutarnji list) biti na kioscima, donosimo i priču o trenutačnom hitu broj 1 u uređenju domova - terrazzo podovima. Što je terrazzo, kakve sve vrste postoje, koje su mu prednosti, a koje mane, zašto ga svi tako jako vole i koliko košta saznajte u našem velikom vodiču o trendovskom podnom materijalu. Donosimo i lijepe primjere i priče ljudi koji su u svoje domove ugradili terrazzo. Pokazali su nam i ispričali kako su njime zadovoljni.

I ovaj put vodimo vas u najljepše hrvatske stanove i kuće. Sigurni smo da ćete se oduševiti spektakularnom staklenom ljepoticom i hedonističkom boho kućom u Istri, modernim obiteljskim stanom u Zadru te vilom u Šibeniku koja se nalazi u stijeni. Potpuna atrakcija, vjerujte!

I u novom broju časopisa D&D pripremili smo naše redovne rubrike - shopping izloge s najboljim komadima namještaja i detaljima za dom te informacijama gdje ih kupiti i po kojoj cijeni. Predstavljamo vam i talentiranu domaću kreativku čije su tapete postale pravi hit na Instagramu, vodimo vas u genijalnu radionicu jednog osječkog majstora, a u našem velikom fotoeditorijalu iz prve ruke pokazujemo kako u domu opremiti i dekorirati suvremenim i elegantnim materijalom poput kože.

Naši suradnici, profesionalni majstori, objašnjavaju što sve obuhvaća kvalitetna kompletna adaptacija i koje ćete sve korake trebati poduzeti da je uspješno privedete kraju. I u ovom broju D&D-a pokazujemo kako u nekoliko jednostavnih koraka od naizgled neupotrebljivih predmeta napraviti nešto genijalno, praktično i funkcionalno za kuću.

Samo u nedjelju 17. studenoga, čitajte novi broj magazina D&D - Dom i dizajn!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 02:34