MALI PROSTORI

Savršeno uređeno potkrovlje od 30 kvadrata

 

Dizajn ovog potkrovlja potpisuje Cristina Velani, koja je dobila zadatak napraviti malo prostrano potkrovlje od starog dvosobnog stana. Nakon rušenja pregradnih zidova, dizajnerica i vlasnik stana mogli su za početi pravo preuređivanje ovog potkrovlja od 30 kvadrata. Rezultat preuređenja je predivan mali stan savršeno ugodan za život.

Stan je otvorenog tlocrta, stoga je za spavaći dio Cristina osmislila odlično rješenje. Iskoristila je visoki strop u potkrovlju i na njega smjestila spavaći dio do kojeg se dolazi drvenim ljestvama.

Posebno nam se sviđa odabir tepiha zanimljivog uzorka koji razbija nijanse sive i bijele. Budući da se radi o nešto nižem potkrovlju, kako ne bi izgubili na kvadraturi, Cristina je postavila nisku policu, a ispod nje košaru za pohranu stvari.

U interijeru je ostavljen i dašak starinskog uređenja u obliku greda koje savršeno upotpunjuju bijele zidove.

Kuhinja i blagovaonica jednostavno su napravljene kako bi u interijeru postigla prozračnost i vizualno ga napravila većim. U kuhinji nije koristila viseće ormariće, umjesto njih je stavila police te tako dodatno dobila na prostranosti. Neutralne boje s dnevnom svjetlosti također idu u prilog tome.

Izvor: planete-deco

Foto: Cristina Velani

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2024 20:15