INTERIJER OD 65 KVADRATA

Šik stan uređen za mladu ženu

Što interijer čini privlačnim? Da li je to ekskluzivan izbor materijala, ili optimalan tlocrt?  Ili pak, moderno uređenje s dovoljno prostora za pohranu? Ako nas pitate, sve navedeno, baš poput stana u nastavku

Naime, danas imamo jedan šik primjer moderno uređenog i potpuno obnovljenog stana u kojem ništa ne nedostaje. Iako je osnova interijera neutralna bež boja, zahvaljujući vještim tamnim akcentima, detaljima od zlata i baršuna, prostor izgleda pomalo glamurozno. Uređen je za mladu ženu, koja je u interijer unijela elegantne sitnice i delikatni dekor, koji je dodatno pridonio stvaranju ukupnog ugođaja. Još jedna od posebnosti je i njegova sposobnost da istovremeno ostavlja dojam profinjenosti i jednostavnosti, a rezultat je velika količina šarma, estetike i – nimalo nebitno – funkcionalnosti. U ovom stanu detalji i boje postoje, no naglašena je praktičnost.

Veličine je 65 četvornih metara i ima izvrstan raspored unatoč izduženom tlocrtu. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne zone, koju čine elegantni dnevni boravak i blagovaonica, spavaće sobe odvojene staklenom pregradom, kuhinje i kupaonice, a ima i mali balkon te šarmantni radni kutak.

Osim toga, ima dovoljno prostora za pohranu, dva "ormara", kupaonicu s tušem i kadom, kuhinju s hladnjakom za vino i prostrani dnevni boravak s modernim zidnim ormarom za knjige, a tu su i šarmantni detalji poput visokog stropa i finog parketa.

No, to nije sve. Carrera mramor krasi kuhinju, hodnik i kupaonicu, i cijeli odiše ugodnom prozračnom atmosferom. U tome je pomoglo obilje prirodnog svjetla kojima obiluju dvije glavne prostorije – spavaća i dnevna soba koje gledaju na uličnu stranu, dok su kupaonica i kuhinja okrenute na dvorišnu stanu. Idealno uređenje, zar ne?

Izvor: www.erikolsson.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:10