MALI, ALI SLATKI DOM

Šik stančić od 37 kvadrata

 

U prizemlju velike stambene zgrade sakrio se šarmantni gradski stan veličine 37 četvornih metara s izlazom na netaknuti vrt i terasu okrenutu prema osunčanom jugu, koji nas je jednostavno oduševio svojim pročišćenim i pomno osmišljenim izgledom.

Zapravo je riječ o jednosobnom stanu u kojem je spavaća soba pomoću malog zida odvojena od ostatka glavne prostorije koja je potom iskorištena za mali dnevni boravak s izlazom na vrt.

Boravak je mali i sladak, a u njemu posebno osvaja mali dvosjed u sivoj boji s udobnim jastucima. Kutak je definiran i elegantnim stolićem te pomno biranim ukrasima koji ga čine još udobnijim.

Veliki prozor u prostoriji propušta dovoljno svjetla za cijeli dnevni boravak i omogućuju da ono dopire sve do spavaće sobe pružajući vlasnicima ipak malo privatnosti u tom kutku prostorije.

Kuhinja je izvedena u svijetlom drvu te obuhvaća donje elemente u koje su ugrađeni sudoper i pećnica, kao i visoki ormari s hladnjakom te malim blagovaonskim stolom.

U ostatku stana nalazi se još i kupaonica s tušem, predsoblje s prostorom za vješanje odjeće i kaputa, kao i ormar za odjeću. Izvrsno iskorištenih 37 kvadrata!

Izvor: entrance

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:14