Elegantna i jednostavna kombinacija

Sivu i ružičastu za mladog doktora, molim!

 

Iako možda nikada niste razmišljali o ružičastoj boji za svoj dom, teško je zanemariti nježni stilski ambijent koji se stvara dodavanjem ružičastih naglasaka na sive tonove prilikom dekoriranja. Ljubitelji ružičastih nijansi s ovom će predivnom nježnom bojom zaista doći na svoje. Puderasta ružičasta, kraljica trendova koja je u posljednje vrijeme zavladala našim interijerima, boja je koja se iznenađujuće dobro slaže s brojnim materijalima koje volimo koristiti prilikom uređenja i gotovo cijelim spektrom koji nam stoji na raspolaganju, a osobito lijepo pristaje uz sivu boju i prirodnu boju drva.

Na uređenju su ovog moderno opremljenog stana radila čak tri dizajnera - Ruslan Kovalchuk, Mariya Chmut i Stephen Tsimbalyuk iz studija Artpartner. Prilikom dizajniranja prostora uspjeli su stvorititi ravnotežu između ružičaste i sive boje, i shemu boja koja je puna osobnosti. Faotografije i jastuci u rozoj boji upotpunjuju sive dijelove stana, dok ružičasti kuhinjski ormarići, zidovi i zastori u spavaćoj sobi te klizna vrata ormara i kupaonica s umivaonikom dolaze u ružičastim tonovima.

Osim toga, stan obiluje ormarima izrađenim po mjeri jednostavnog i vrlo elegantnog dizajna, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovaj je moderan stan veličine 57 četvornih metara uređen za mladog doktora, a sadstoji se od ulaznog hodnika, dnevne zone s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnom sobom te intimnog dijela u kojem se nalaze prostrana spavaća soba s walk-in ormarom, vešeraj i kupaonica.

Foto: Artpartner

Izvor: home-designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 22:54