Sjajna transformacija doma

Makeover stana iz tradicionalnog u moderni

Iza makeovera ovoga stana stoji Danielle Colding. Stan je smješten na Park aveniji u New Yorku i zadatak nije bio jednostavan s obzirom na to da je stan bio bezličan i pomalo staromodan, a vlasnici su željeli da im nakon uređenja prostor izgleda moderno i luksuzno.

U dnevni je boravak unijela dekorativne detalje miješajući žive boje s pažljivo odabranim komadima namještaja kako bi dobila elegantnu ravnotežu koja pristaje uz adresu na kojoj se stan nalazi. Spavaća je soba prije uređenja izgledala mračno i tmurno s teškim namještajem i neutralnim bojama stoga joj je dodala narančaste detalje – zavjesu, jastuk, sliku i presvlaku na krevetu, veliku drvenu komodu zamijenila je stolicama i oživila prostor. Hodnik je s golim zidovima i stropnom lampom zastarjelog dizajna izgledao kao propuštena prilika. Zato je za hodnik odabrala čiste bijele zidove i ugradbenu rasvjetu i stvorila idealne uvjete za postavljanje obiteljskih fotografija kao u galeriji.

U drugoj je spavaćoj sobi neusklađeni namještaj ostavljao dojam zapuštene sobe. Nijanse mornarsko plave boje u kombinaciji s bijelom dali su sobi uglađenu eleganciju. Blagavaonici je nedostajalo osobnosti s bijelim zidovima i bezličnim blagovaonskim setom (stol i stolice). Stoga je na zid stavila slike i dramatičnu rasvjetu, a stakleni je okrugli stol blagovaonicu pretvorio u prostor spreman za večeru i party.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:51