Slastičarnica Torte i to

Novi prostor u centru grada
Profil
Adresa:
Teslina 7, Zagreb
Radno vrijeme:
ned - sri od 8 do 00 sati; čet- subota od 8 do 02 sata
Cijene:
rakije 17 kn, vina na čaše od 19 do 33 kn, butelje od 160 do 280 kn

U poznatom zagrebačkom Atriju u Teslinoj ulici nedavno je otvorena slastičarnica Torte i to, a u subotu će predstaviti novi program Mingle@Atrij kojim će pokušati oživjeti duh nekadašnjeg kultnog gradskog okupljališta. – Sam Atrij je prekrasan, a novi preuređeni prostor odličan je za slastičarnicu i kao mjesto gdje građani mogu doći i popiti kavu uz kolač. No, navečer prostor nema neku priču – objašnjava Martina Bračić, vlasnica Torte i to, koja je prostor Atrija preuzela od Caffe&Wine bara. Vlasnica navodi kako će se program Mingle@Atrij održavati svakog petka i subote uz promociju nekog pića. – Želimo da Atrij bude što je nekad bio pa smo vikendom pripremili večernje druženje uz bogatu ponudu žestokih pića, vina i rakija, a uz to će se, naravno, posluživati nešto za pojesti, poput sira i maslina.

Također, za atmosferu će se pobrinuti DJ, a puštat će hitove 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća – kaže Bračić i dodaje kako će cijene pića biti pristupačne jer su se prilagodili cijenama ostalih ugostiteljskih obrta u centru grada tako da će biti zlatna sredina – ni najjeftiniji ni najskuplji.

Svečano otvorenje noćnog programa Mingle@Atrij predviđeno je u subotu, a već su mnogi Zagrepčani najavili svoj dolazak. Ovo je četvrta poslovnica slastičarnice Torte i to u Hrvatskoj. Danas Torte i to posluju u Centru Kaptol, Babonićevoj 121, Vrbanićevoj 22 te u Atriju u Teslinoj 7. Također, otvoreni su i Torte i to caffei u Podgorici i Sarajevu, a i dalje je slastičarnica najpoznatija po torti od sira.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:36