MALI INTERIJERI

Stan koji ima kućicu na drvetu

 

Ovaj stan, osim što je malen i predivno jednostavno uređen, zapeo nam je za oko zbog jednog detalja u kojem se nalazi spavaća soba, a radi se o galeriji koja je inspirirana kućicom na drvetu. U donjem dijelu stana nalaze se kupaonica, kuhinja i blagovaonica/dnevni boravak. Odmah iznad kuhinje smjestila se mala drvena galerija u kojoj je smješten bračni krevet. Galerija ima prozore, stup kao potporu i svojim izgledom jako podsjeća na kućicu na drvetu.

Osim velike drvene "kućice na drvetu", u stanu prevladavaju pastelne boje. Bijela kuhinja savrđeno se uklopila sa svijetlo zelenim zidovima i pastelno rozim stolcima. Dašak chica prostoru daju detalji pastelnih boja, kao što su male šalice za kavu koje savršeno idu uz stolce.

Iz kuhinje se stepenicama dolazi u galeriju, u kojoj se nalazi spavaća soba. Ovaj mali i jednostavno uređen prostor uveseljavaju jastuci pastelnih boja. A namještaj svijetlih boja stvara predivan kontrast s plavkastim zidovima. Moderan i pomalo industrijski štih ovom prostoru daje velika crna lampa, koja je jedini tamni predmet u prostoriji.

Izvor: home-designing.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:36