Elegancija utopljena u bijelo

Stan koji zapanjuje

Elegancija kojom odišu bijeli interijeri ponekad zapanjuje, a stan na fotografijama oličenje je upravo toga. Predivan prostor ovog stana u sebi objedinjuje tradicionalne elemente, bogate teksture, prozračnost staklenih pregrada, i to sve na 87 četvornih metara. Dnevna soba odvojena je od kuhinje i blagovaonice zidom, no zbog činjenice da je njegov gornji dio zapravo staklen, prostor je pregledan i prozračan.


Dnevna soba udobna je i šarmantna, s neizostavnim kaminom u uglu sobe, udobnom sofom i dvije fotelje. Prepuna simpatičnih dekorativnih detalja, poput bogatih tkanina, ukrasnih postera i slično, ugodna je za boravak i druženje.

Kuhinja s blagovaonicom čini se kao središte stana i zbivanja u stanu zbog prostranosti, velikog blagovaonskog stola u svom središtu i osjećaja dobrodošlice koji zaziva. Donji kuhinjski ormarići su bijeli, a gornjih uglavnom nema.


Umjesto toga, na zid su postavljene jednostavne otvorene police. Blagovaonicu čini veliki stol s više od šest mjesta za sjedenje, a posebno profinjen detalj veliki je metalni luster s ružičastim odsjajem.


pavaća soba smještena je s druge strane dnevnog boravka i jednostavna je, s udobnim bračnim krevetom, starinskim drvenim ormarom, ugradbenim policama i dodatnim prostorom garderobe.




Kupaonica je uređena u skladu s ostatkom stana, bijelim pločicama i sanitarijama, sa staklenim tušem i sivkastim podom.

Stan ima izlaz na terasu s koje se prostire lijep pogled na okolnu arhitekturu. Više fotografija ovog fantastičnog stana pogledajte u našoj galeriji!

Izvor: Entrancemakleri.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2024 03:40