Pogledajte kako se lijepo može organizirati stan od 45 kvadrata

Stan po mjeri neženje

Luksuzno, ali minimalistički opremljen prostor od 45 kvadrata

Jeste li se ikad zapitali kako izgleda stan uspješnog mladog biznismena u nekom velikom gradu, kojemu su posao i karijera na prvome mjestu? Mi jesmo. I uvijek je to luksuzno, ali minimalistički opremljen prostor u kojem je sve uredno, čisto i izgleda jako cool. Mislite da pretjerujemo? Istina, volimo idealizirati. No, interijer koji vam u nastavku želimo pokazati izgleda upravo kao da nastao kao plod naše bujne mašte.

Riječ je o minimalistički uređenom prostoru, namijenjenom mladom i uspješnom biznismenu bez obitelji. Dakle, sve je u njemu prilagođeno i uređeno kako bi se mladi gospodin osjećao ugodno, nesputano i muški. Stan je velik samo 45 četvornih metara, ali je toliko dobro organiziran da mu je gotovo nemoguće pronaći zamjerku. Naravno, otvoreni tlocrt stana uvelike je pridonio osjećaju da stan izgleda veći nego što zapravo jest. Krevet je uvučen u kutu dovoljno daleko da vlasnik ima osjećaj privatnosti, čak i kada ima goste u posjetu. Ugradbeni ormari za smještaj stvari postavljeni su iznad kreveta i zapravo izgledaju kao dio zida. Genijalno! Još jedna zanimljivost ovog stana je strop uređen u različitim teksturama i s rasvjetom, koji zapravo vrlo elegantno dijele stan bez korištenja dodatnih zidova i separatora. Kuhinja je vrlo lijepo prostorno, ali i koloristički povezana s blagovaonicom i dnevnim boravkom. Čak je dio ormara u dnevnom boravku u istoj boji kao i kuhinjski elementi. Nas je ovaj interijer osvojio. Izgleda moderno, elegantno i uređen je bez zamjerki. Pogledajte ga i javite nam što mislite.

Imate stan, kuću ili projekt koji želite podijeliti? Popunite obrazac u nastavku, a mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem roku.


Odaberite nekoliko fotografija te ih stavite u .zip arhivsku datoteku težine do 5 MB.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:43