MNOGO IDEJA ZA UREĐENJE

Stan prepun detalja koji podsjećaju na ljeto

 

Vodimo vas u interijer u kojem su se spojila dva stila koja se zaista vole - skandinavski i nautički. Budući da nam još uvijek nije dosta opuštanja, mora i ljeta, jedva smo dočekali zaviriti u ovaj interijer.

Ulaskom u interijer već kao uvod nas očekuju nijanse plave boje koje kulminiraju u dnevnom boravku. Dnevni boravak, prozaračan i svijetao, ima savršeno uklopljene detalje plave i tirkizne boje te motive koji otkrivaju nautički stil, kao što su ukrasni jastuci na kauču ili motivi riba na zavjesama. Jedan dio zida obložen je tapetama koje imaju uzorak bijele opeke, što odlično spaja ova dva stila.

Iako prepun detalja, ovaj je stan jednostavno i ugodno uređen. Uz stolove od masivnog drva tu je i mramorni šank koji odvaja blagovaonicu od kuhinje. No, kuhinja je pravo iznenađenje.

Plavi elementi u kuhinji odlično su se spojili s podovima obloženim pločicama s uzorkom šahovnice. Mramorni šank samo se nastavlja na kuhinjsku površinu, tako da, osim prevladavajuće plave boje, kuhinja je jednostavnog dizajna. Vlasnici su vizualno dobili i na visini stropova jer su postavili viseće kuhinjske ormariće koji ne ostavljaju nikakve praznine, a djeluju elegantno.

Prva spavaća soba ima svijetlo plave zidove i predivnu galeriju slika izad bračnog kreveta. Toplinu joj daje pod od dasaka i diskretno korištenje žutog prekrivača.

Druga je soba nešto tamnijih nijansi koje razbijaju bijeli zidovi. Sa zanimljivim policama i galerijom slika iznad bračnog kreveta tvore pravu udobnu oazu za opuštanje i odmor.

Malu kupaonicu vlasnici su učinili vizualno većom tako što su u nju ugradili walk-in tuš sa staklenom pregradom. Osim toga, fokus je na pločicama zanimljivog geometrijskog uzorka.

Izvor: home-designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 23:20