Izvrstan životni prostor

Stan s karakterom

Kombinacija starih elemenata i modernih dekorativnih rješenja daje ovom interijeru poseban karakter, a zanimljiva paleta nježnih ledeno sivih i plavih tonova u kontrastu je s rustikalnim izloženim gredama i kamenim zidovima. Ovaj se stan nalazi u Lyonu u Francuskoj i zauzima 101 četvorni metar.

Kuhinja, blagovaonica i dnevna soba dio su jedna velika kontinuirana prostorija. Kuhinja je velika i prostrana, s jednim zidom rastvorenim prozorima koji propuštaju svjetlost, a drugim u potpunosti prekrivenim kuhinjskim elementima. U kuhinji se nalazi i veliki otok u koji je ugrađen štednjak, sa šankom koji funkcionira kao izvrsno mjesto za doručak.

Dnevna soba sastoji se od velike sive kutne garniture, niskih ormarića i bijelog stolića. Dinamiku unose teksture tkanina i boje iskorištene za uređenje te udobne životne zone.

Blagovaonica se sastoji od velikog drvenog stola tople smeđe boje, okruženog stolicama koje bojom odgovaraju okolnim zidovima.

Na katu, do kojeg se dolazi ljestvama, nalazi se spavaća soba kojom dominiraju žuti detalji zida i posteljine, kupaonica i mala radna prostorija. Na katu se još nalazi i velika garderoba.


Ostatak interijera pogledajte u našoj galeriji!

Izvor: Adele Parvu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:17