POTKROVLJE S KARAKTEROM

Stan u 100 godina staroj kući

 

Ovaj svijetli, moderan stan nalazi se na posljednja dva kata u jednoj od kuća na kanalu. Prošle godine zgrada je kompletno obnovljena i sada ova raskošna modernizirana gradska kuća stara 100 godina ispunjava sve zahtjeve za udobnošću. Prilikom obnove arhitekti nisu zaboravili na povijesnu baštinu zgrade i pažljivo su očuvali i obnovili masivne stropne grede koje podupiru krov.

Riječ je o vrlo šarmantno uređenom potkrovlju s pet soba, ukupne površine preko 150 četvornih metara smještenom u bivšem skladištu u mirnom središtu grada. Kuća je obnovljena luksuznim i visokokvalitetni materijalima, i ima četiri spavaće sobe te luksuznu kupaonicu sa samostojećom kadom na drugom kata. Uz to, na oba kata postoje i lijepi radni prostori, dok se spremišta za pohranu stvari nalaze u prizemlju.

Već pri samom ulasku u stan jasno je da je riječ o prostranom i svijetlom prostoru. Ovdje ulazni hodnik vodi do svih prostorija smještenih na četvrtom katu. Tu je dnevni boravak s kaminom opremljen bijelom Ikea sofom i vrata koja se otvaraju na francuski balkon s pogledom na kanal. Otvorena moderna bijela kuhinja opremljena je raznim Siemensovim ugradbenim uređajima: štednjakom s četiri plamenika, pećnicom, zamrzivačem i perilicom posuđa. Na četvrtom katu se još nalazi i odvojeni toalet, prostrani radni prostor, druga spavaća soba, kupaonica s kadom i tuš kabinom i glavnom spavaćom sobom.

S četvrtog kata vrata stubišta vode na peti kat i prostranu kupaonicu s kadom i velikim staklenim pročeljem koje vodi na prekrasnu sunčanu krovnu terasu na jugu. Treća i četvrta spavaća soba također se nalaze na ovom katu. Divno potkrovlje s karakterom!

Izvor: www.funda.nl

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. kolovoz 2022 04:48