DA SU NAM OVAKVI PROZORI

Stan u kojem vladaju bjelina i sunce

Što nam više danjeg svjetla dopire u stan, sretniji smo i bolje raspoloženi pa s posebnim oduševljenjem promatramo interijere u potkrovljima u kojima brojni krovni prozori omogućuju maksimalno iskorištavanje sunčeve svjetlosti i stvaranje svijetlih prostora u kojima je užitak provoditi vrijeme. Stan s fotografija nadahnjuje upravo zbog golemih prozora koje naglašavaju životne zone i pružaju pogled na predivnu prirodu.


Iz manjeg dnevnog boravka ulazi se u kupaonicu i spavaću sobu u dnu prostorije. Prostor na katu rezerviran je za kućnu knjižnicu i dodatni prostor za odmor.

ELEGANCIJA UTOPLJENA U BIJELO Stan koji zapanjuje

Golemi prozori u blagovaonici posebno su upečatljivi, a sam je prostor namješten golemim okruglim stolom i brojnim stolicama. Na kraju se nalazi prostor glavnog dnevnog boravka s elegantnom kožnom sofom i odgovarajućim tabureom. Iz ovog se prostora otvara izlaz na prostranu terasu savršenu za ljetna večernja druženja.


Sav namještaj je jednostavan i bezvremenski, izveden u kombinaciji bijele, crne i sivkastoplave boje uz dodatak drveta i kože. Po stanu su razmještena drvca koja čine prostor prirodnijim.

Svijetli parketi i bijeli zidovi dobitna su kombinacija, a kuhinja unosi malo boje u interijer ledenoplavom kuhinjskom pozadinom. Sama kuhinja opremljena je sivim kuhinjskim elementima.

Kupaonica je uređena kombinacijom geometrijskih kupaonskih pločica na podu, svijetlosivom bojom na zidovima i klasičnim bijelim pločicama. Prostor tuša odvojen je samo s jedne strane staklom. Okruglo ogledalo iznad umivaonika posebno je lijep detalj. Umivaonik je ugrađen u sivi kupaonski ormarić, a dodatni prostor za odlaganje čine gornji i donji kupaonski ormarići postavljeni uz bočni zid.

Terasa je izvedena u opeci te omogućuje pogled na jezero. Čarobno!

32 KVADRATA UREĐENIH BEZ GREŠKE Mali bijeli stan

Izvor: Esny.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 17:07