INTERIJER KOJI ODIŠE TOPLINOM

Stan u potkrovlju s veličanstvenim zidovima od opeke

Ovaj moderan interijer sadrži upravo zidove od opeke koji u kombinaciji sa smeđim drvenim podovima i svjetlijim namještajem izgledaju savršeno!

Zidovi od opeke mogu značiti ogromnu razliku i pravu transformaciju u interijeru. Upravo vas u jedan takav stan vodimo danas. Uređenje ovog životnog prostora potpisuje dizajner interijera Konstantinos Aninos iz Annkosa i Treelight studio.

Zahvaljujući savršeno zamišljenoj ideji za (pre)uređenje mladenačkog doma, dizajner je uspio realizirati projekt ovog potkrovlja sa zidovima od opeke, na prekrasnoj visini koja je omogućila ugradnju spavaće sobe. Osim što zidovi od opeke predstavljaju dekorativni element u prostoru, isto je tako važno istaknuti da je opeka toplinski i zvučni izolator te dobro reagira na drastične razlike u temperaturi te vlažnosti.

Čitavo potkrovlje je zapanjujuće. Cigle na zidu su glavni element, a stvaraju toplu atmosferu zbog koje se od prvog trenutka kada uđete u ovo potkrovlje osjećate kao kod kuće. Boje su prirodne poput bež i sive, a čine lijep kontrast cigli te unose živost u prostor. Također, središte sobe zauzima lijepi veliki bijeli kauč. Tu su i dva velika prozora s kojih se pruža lijep pogled na grad, a unose puno prirodne svjetlosti.

Dnevna soba je dizajnirana za veća obiteljska okupljanja i večernja druženja s prijateljima. Kauč je ukrašen crnim i bijelim jastucima koji čine lijep kontrast na bijeloj sofi. Cijeli je prostor vrlo pažljivo osmišljen. U središtu sobe je crni stolić ukrašen pomno biranim detaljima i vlasnicima pruža dovoljno prostora da uživaju sami ili u društvu s prijateljima.

Cjelokupni ugođaj ostaje topao zahvaljujući dekoracijama i predivnim sobnim biljkama koje savršeno pristaju čitavom stilu uređenja.

Tu je i područje namijenjeno igrama.

Prostor obiluje kontrastima poput starog vintage kofera ukrašenog nježnim biljkama.

Spavaća soba.

Izvor: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 06:16