ŽIVOT U MALOM

Stan u potkrovlju za poželjeti

Kompaktni mali stan na fotografijama nalazi se u predivnom, prozračnom potkrovlju velike stambene zgrade. Udoban i opuštajući interijer od 34 četvorna metra uređen je jednostavno, ali efektno, a pažljivim odabirom boja i namještaja dobiven je prostor koji ne da naslutiti svoju stvarnu veličinu. Osnovna bijela stvara osjećaj prostranosti, a plavozelena boja kuhinjskih ormarića čini prostor vizualno atraktivnim.








Otvoreni raspored zona u osnovnom prostoru obuhvaća mali dnevni boravak u samom dnu prostorije te kuhinju i blagovaonicu koje zauzimaju ostatak prostorije. Velikom staklenom stijenom koja rastvara bočni zid stana brišu se granice između unutarnjeg i vanjskog prostora koji obuhvaća privatnu terasu obloženu drvom i namještenu za ugodni boravak.





Mala spavaća soba izdvojena je od ostatka stana i idealna je za samca, no ima dovoljno prostora i za bračni krevet kada se pojavi potreba za više spavaćeg prostora.






U prostoriji se nalazi i veliki drveni ormar dovoljan za sve potrebe stanara. Cijeli je stan ukrašen detaljima u zemljanoj paleti boja koja umiruje i stvara staloženu atmosferu u ovo malom domu. Atraktivni stančić za udoban život!






Izvor: One Kindesign

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:17