moderna elegancija

Stan uređen bez zamjerke

Odlično uređenje ovog modernog stana s galerijom oduševilo nas je iz više razloga. Prvi adut predstavlja golemi zid obojen u sivo koji oponaša teksturu betona i funkcionira kao izvrsna podloga za kućnu galeriju u dnevnom boravku. Visina stropa u boravku obuhvaća obje etaže, a ovako obojeni zid dodatno ističe to obilježje prostora. Sam boravak namješten je kombinacijom modernih i rustikalnih elemenata, a njime dominira veliki tamnosivi kauč presvučen rebrastom tkaninom. Osim klasičnih stolica i metalik svjetiljke, pažnju privlače i drveni stolići razmješteni u boravku poput malih panjeva.


Elegantna kuhinja koja se nalazi na kraju uređena je mat crnim ormarićima s radnim površinama od svijetlog drva, što je iznimno efektna kombinacija.



Drugi detalj koji nas je impresionirao način je na koji su iskorištene stepenice koje vode na galeriju. Naime, vlasnici su u prostor ispod stepenica ugradili ormariće na izvlačenje koji služe za odlaganje obuće i odjeće te smanjuju nered koje inače vlada u predsobljima.

Spavaća soba nalazi se na galeriji i staklom je odvojena od ostatka prostora, a doima se prostrano iz dva razloga. S jedne strane sobe smješten je ugradbeni ormar prekriven golemim ogledalima koja udvostručavaju prostor, a s druge se nalazi staklena stijena koja omogućuje pogled prema ostatku prostora. Pritom je soba i odlično uređena mekim tkaninama i zanimljivim komadima namještaja. Uređenje bez mane!




Izvor: Bo Living

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:14