WOW

Stan za tročlanu obitelj u Rijeci: Pogled na more, električni kamin, mramor, štukature...

Dizajn911 je studio za uređenje interijera s dugogodišnjim iskustvom uređenja interijera raznih namjena

Studio za uređenje interijera Dizajn911 poslao nam je vizualizacije svog novog projekta uređenja stana za tročlanu obitelj u Rijeci. Dnevna zona ovog doma je vrlo prozračna i u njoj prevladavaju neutralni tonovi.

- Koristili smo puno bijele boje na različitim teksturama. Poigrali smo se s fume ogledalima koja reflektiraju predivan pogled na more i unutar interijera, a naglasak u dnevnom boravku stavili smo na električni kamin kao centralnu točku dnevne zone. Kuhinja je, pak, vrlo neutralna i nježna, na nju se nastavlja viseća biblioteka koja se nadvija iznad blagovaonskog stola. Police imaju integriranu led rasvjetu kako bi se stvorio ambijentalni ugođaj - objašnjavaju i dodaju da su za kupaonicu i WC korištene bazne pločice velikih dimenzija s naglaskom na mramor.

- Tako smo u kupaonici koristili keramiku u dekoru mramora Arabescato, koji smo protegnuli i na ploču ispod umivaonika. U WC-u smo pak koristili XXL keramiku za centralni zid u dekoru mramora Moonless - ističu.

Spavaća soba je nježna i moderna s naglaskom na štukature. Korišteno je nekoliko dekorativnih detalja, kao što su tapeta i asimetrična ogledala iznad toaletnog stolića.

Dizajn911 je studio za uređenje interijera s dugogodišnjim iskustvom uređenja interijera raznih namjena. Bilo da se radi o privatnim ili interijerima javne namjene, tu smo da realiziramo vaše projekte. Nudimo usluge uređenja kompletnih interijera ili pojedinih prostorija, organizaciju prostora, 3D fotorealistične vizualizacije, makeover nekretnina za prodaju i savjetovanje na objektu. Svaka suradnja počinje konzultacijama u kojima popunjavamo upitnik o željama investitora kao što su stil uređenja, boje i sl. Nakon odrađenih konzultacija izrađuje se idejni projekt prema dostavljenom tlocrtu. Ako klijent nema tlocrt, vrši se mjerenje na objektu te se izrađuje tlocrt. Slijedi izrada 3D fotorealističnih vizualizacija i booka. Book projekta uređenja interijera sadrži sve potrebne informacije o projektu, kao što su tlocrtna dispozicija, vizualizacije, nacrt rasvjete, nacrt instalacija struje i vode, nacrti za izradu namještaja po mjeri, specifikacije materijala i boja te troškovnik.

Više o svemu možete saznati na njihovoj web stranici www.dizajn911.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:26