Boho stil

Super slatki stan od 60 m2

Već smo vam na našim stranicama predstavili brojne stilove. Od uređenja potkrovlja i malih stanova preko modernog, mediteranskog i skandinavskog pa sve do shabby chic stila.

Svaki stil je lijep na svoj način. Jedino su vaše preferencije i izbor koji ćete donijeti u skladu s vlastitim ukusom ključni za odabir stila koji će vas okruživati u domu. Ako negdje duboko u vama titra kakva boemska iskra vjerojatno će vam se interijer koji slijede jako svidjeti.

Boho stil kombinacija je gipsy i boemsko-nomadskog stila. Popularno ga još zovu i boho chic. Boemski stil povezuje se s nekonformističkim životom, ljubavlju prema slobodi i raznolikosti, putovanjima i životu, a glavne odrednice ovakvih interijera su odvažnost, osebujnost i toplina koje proizlaze iz načina života i osobnosti vlasnika.

Upravo je u boho stilu uređen interijer koji u nastvaku možete pogledati. Riječ je o stanu veličine 60 četvornih metara koji se nalazi u Španjolskoj. Iza uređenja stoji studio Bconnected, a uređen je hrabro i smjelo. Zanimljiv odabir boja i tekstura u ovom su domu odigrali važnu ulogu, poput plave komode u dnevnom boravku. No, pravi adut je zapravo predivna terasa uređena bez zamjerki. Pogledajte!

Izvor: desiretoinspire

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 19:37