Sutra novi broj magazina D

124 ideje za proljetnu detoksikaciju doma

Kada smo na kolegiju počeli raspravljati o novoj temi broja, iskreno, nismo razmišljali o adaptaciji kupaonice. Bilo je tu raznih ideja, no zahvaljujući stotini vaših mailova pristiglih na razne adrese, od našeg web portala do Facebook profila, pa i osobnih upita na kavi ili preko poznanika i poslovnih partnera, dvojbe nije bilo. Jer, kada iskažete toliku zainteresiranost za pojedinu temu, znamo što nam je činiti.

Okupili smo stoga vodeće arhitekte, dizajnere i majstore te ih “izrešetali” vašim i našim pitanjima. I konačno, na jednome mjestu objedinili sve što ćete ikada trebati znati o preuređenju najintimnije prostorije u vašem domu: od tlocrtnih rješenja, građevinskih troškovnika i inovativnih rješenja, do najvećeg izbora materijala i sanitarne opreme. Naravno, razgovarali smo s nekoliko vlasnika kupaonica koji su nam iz prve ruke otkrili na čemu se može uštedjeti.

U međuvremenu, posjetili smo kuću blizu Ljubljane, pravu arhitektonsku senzaciju, te ljupki eklektičan stan u Zagrebu, a u našem smo studiju organizirali proljetnu detoksikaciju. Ali ne organizma, nego doma. Rezultat je rakošan editorijal na 10 stranica.

Dojmove i svoje prijedloge i dalje javljajte na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., na Facebook profil D&D – Dom i dizajn ili na www.domidizajn.hr

Vole vas cure iz D&D-a!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:51